Koen Thewissen maakt in HALLE een duurzaam verschil op 19 september

C21

Koen Thewissen maakt in HALLE een duurzaam verschil op 19 september

Scherm__afbeelding_2023-09-09_om_13
 

Duurzaamheid is steeds vaker een thema. We weten dat we anders moeten leven. Maar soms roept dat duurzaamheidsgevoel ook weerstand op. Hoe komt dat toch? Koen Thewissen geeft op dinsdag 19 september een gratis lezing over het thema.
Iedereen heeft de mond vol van duurzaamheid.
We lijken intussen allemaal te weten dat we ons gedrag moeten veranderen. En toch blijft échte gedragsverandering uit. Meer nog: het duurzaamheidsverhaal roept soms zelfs weerstand op. Hoe komt dat? Waarom doen slimme mensen domme dingen? Hoe kunnen we daar, met gedragspsychologie als wapen, verandering in brengen? En wat kan je zelf doen om écht een verschil te maken?
Denkfouten gebruiken
Koen Thewissen dicht met zijn communicatiebureau weareDaniel de kloof tussen de academische en de ‘echte’ wereld. Hij vertelt welke denkfouten duurzaam gedrag verhinderen. En hoe we die denkfouten kunnen gebruiken om mensen en onszelf in de juiste richting te krijgen.
Week van de Duurzame Gemeente
Thewissen werkte 10 jaar lang als communicatiestrateeg voor het reclamebureau BBDO in België en China. Samen met professor persuasieve communicatie Tim Smits (KU Leuven) zet hij sinds 2015 zijn schouders onder het communicatiebureau weareDaniel. De lezing kadert in de Week van de Duurzame Gemeente.

Praktisch:

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief