REGIO Ondernemers in moeilijkheden kunnen blijven rekenen op hulp

C21

REGIO Ondernemers in moeilijkheden kunnen blijven rekenen op hulp

Scherm__afbeelding_2023-09-13_om_21
 

Stad Halle helpt ook in de toekomst ondernemers in moeilijkheden met ondersteuning op maat. De samenwerking met vzw Dyzo wordt voortgezet.
Ondernemers die aankloppen bij onze welzijnsbalie omdat ze moeilijkheden ervaren, krijgen sinds vorig jaar ondersteuning op maat. Onze stad werkt daarvoor samen met de vzw Dynamisch en Zelfstandig Ondernemen (Dyzo).
Adviseren en begeleiden
Dyzo is een vzw die zelfstandige ondernemers in moeilijkheden adviseert en begeleidt. Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpt ondernemers op economisch, juridisch en psychologisch vlak. Ondernemers kunnen bij Dyzo in alle discretie terecht onder meer voor het redden van hun zaak, begeleiding bij een faillissement of voor ondersteuning van een nieuwe start na faling. Intussen doen sinds de start van de samenwerking 7 ondernemers een beroep op Dyzo. De stad is tevreden over de samenwerking en zet ze daarom voort.
Laat je helpen
Merk je als ondernemer dat je zaak niet helemaal loopt zoals het zou moeten? Aarzel dan niet en ga langs bij de welzijnsbalie van onze stad. Zij brengen je in contact met een adviseur van Dyzo, die je dossier verder zal opvolgen. Je kan hier zowel terecht voor algemene vragen als voor intense begeleiding. Wacht dus zeker niet tot het te laat is om je licht op te steken!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief