Help de bib aan een nieuwe naam en win levenslang lidmaatschap

C21

Help de bib aan een nieuwe naam en win levenslang lidmaatschap

Scherm__afbeelding_2023-09-15_om_09
 

In 2024 heropent de bibliotheek de deuren aan de Basiliekstraat. Omdat de vernieuwde bib zoveel meer zal zijn dan een plek om een boek uit te lenen, zijn we op zoek naar een nieuwe naam. 

In 2024 verhuist de bib opnieuw naar de Basiliekstraat. Naast lenen en lezen, zal je er ook kunnen beleven, ontmoeten en ontdekken. Zo’n gloednieuwe bib verdient een naam die past bij haar nieuwe invulling. En wie kan die beter bedenken dan … de Hallenaren! 
Duidelijk en makkelijk te onthouden 
De ideale bibnaam is liefst kort (15 letters maximaal), duidelijk en makkelijk te onthouden. Die kan verwijzen naar een plek, een persoon, het gebouw en haar omgeving: laat je creativiteit de vrije loop. Zelfs een omschrijving kan! Denk maar aan bibliotheek Utopia in Aalst, het Predikheren in Mechelen of De Krook in Gent. 
Geef jouw suggestie door voor 31 oktober via https://www.halle.be/bibzktnaam of vul een formulier in dat je kan vinden in de bibliotheek, het stadshuis en in cc ’t Vondel. Wie weet ga jij de Halse geschiedenis in als de bedenker van de nieuwe naam en leen je levenslang gratis materiaal uit in de bib.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief