Ontdek de winnaars van Win je Zaak tijdens het Weekend van de Klant

C21

Ontdek de winnaars van Win je Zaak tijdens het Weekend van de Klant

Scherm__afbeelding_2023-09-21_om_19
 

Een leuk geschenkje, een mooie korting … Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober verwennen de handelaars in Halle hun klanten tijdens het Weekend van de Klant. Bovendien ontdek je in primeur de winnaars van ‘Win je Zaak’!

Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober verwennen de handelaars in Halle hun klanten tijdens het Weekend van de Klant. Het moment om de herfstcollecties te ontdekken in de winkels. Op zaterdag en zondag is er animatie in de winkelstraten. Op zondag brengen de reuzen van Halle vanaf 14u een bezoek aan de binnenstad tijdens de Vontjesstoet. Meer dan 40 winkels registreerden zich al voor het Weekend van de Klant in Halle. Het overzicht vind je op www.weekendvandeklant.be.
Parkeren op zaterdag is gratis tijdens het Weekend van de Klant. Opgelet, de blauwe zones blijven wel van kracht. Op zondag is parkeren altijd gratis.
Ontdek de ‘Win je Zaak’-winnaars
Nog een reden nodig om tijdens het Weekend van de Klant af te zakken naar Halle? Wel, je ontdekt in 1 klap 3 nieuwe handelszaken! De winnaars van ‘Win je Zaak’ openen dan de deuren. Met deze wedstrijd wil de stad startende ondernemers een duwtje in de rug geven. We stellen hen niet alleen een winkelpand ter beschikking, maar ook promotie- en inrichtingsbudget. We lichten een tipje van de sluier op:
So Fetch (Basiliekstraat 118)
4 jaar geleden opende een jonge onderneemster de online kledingwinkel So Fetch. Nu wil ze haar volgende droom waarmaken en zet ze de stap naar een fysieke winkel. Met So Fetch laat ze elke vrouwzelfzeker voelen in haar outfit. Iedereen is welkom! Liever een private shoppingnight met vriendinnen? Ook dat kan!
Thrifted Treasures (Volpestraat 17)
Deze vakman restaureert vintage meubilair en geeft tijdloze stukken zo een tweede leven. Daarnaast maakt hij zelf unieke decoratiestukken. Het doel is om interieur en design duurzaam en ecologisch verantwoord te maken, aan een betaalbare prijs.
Lotj A Goen (Molenborre 18)
In deze ‘rage room’ kan je al je frustraties kwijt. Alleen of in groep sla je in een kamer alles kort en klein. De sessies duren 30 minuten. Zo sla je stress en frustratie op een ludieke manier letterlijk weg. Je kan er trouwens ook een potje biljarten, darts spelen en bijlwerpen.
Leuke extra: later dit jaar opent nog een vierde winnaar de deuren van zijn zaak. De Halse Vistrap wordt een viswinkel die het typische Oostendse gevoel naar onze stad brengt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 02 dec 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 nov 2023
Marc Sluys | 30 nov 2023

archief