Verrassende ontmoetingen tijdens Grenzeloos in HALLE

C21

Verrassende ontmoetingen tijdens Grenzeloos in HALLE

Scherm__afbeelding_2023-11-02_om_14
 

Liefhebbers van muziek, dans en lekker eten noteren zondag 12 november met stip in hun agenda. Tijdens de tweede editie van Grenzeloos in CC ’t Vondel in Halle staan verrassende ontmoetingen met verschillende culturen centraal.

De grote concertzaal van CC ’t Vondel wordt voor Grenzeloos opnieuw omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplek met leuke activiteiten voor jong en oud. Iedereen kan er op 12 november een hele middag komen genieten en proeven van verschillende culturen.

Liefhebbers van wereldkeuken ontdekken tijdens Grenzeloos een heerlijke Nepalese maaltijd en hapjes uit verschillende windstreken. Dans- en muziekliefhebbers maken er kennis met de traditionele Marokkaanse muziekstijl Dakka Marrakchia of doen mee aan leuke workshops Nepalese volksdans of buikdansen. 

Creatieve zielen kunnen experimenteren tijdens verrassende workshops origami, dotpainting, shibori stofverven, decoratie uit zoutdeeg en hoeden en verhalen van over de hele wereld. Ook speelvogels zijn welkom: er zijn bordspellen van over de hele wereld en er is een schaakwedstrijd. 

Je ontdekt tijdens Grenzeloos ook meer over traditionele kledij uit verschillende culturen, carnavalskostuums uit Oruro in Bolivia en studenten van de kunstacademie in Halle stellen hun werken ten toon.

‘Diversiteit staat centraal tijdens November Wereldmaand in Halle en ook op Grenzeloos’, zegt Aicha Tantawi van Avansa Halle-Vilvoorde. ‘We werkten voor dit evenement opnieuw samen met verschillende organisaties en gemeenschappen uit Halle. We stelden een heel leuk programma samen dat je op een laagdrempelige manier laat kennismaken met verschillende culturen en tradities.’

Maaike Jakobsen, CC 't Vondel: 'Met Grenzeloos brengen we verschillende culturen echt dichtbij de Hallenaar en er is voor iedereen wat wils: lekker eten, dans, muziek, tentoonstellingen en uiteraard ook verrassende ontmoetingen.'

Grenzeloos maakt deel uit van de November Wereldmaand in Halle en wordt georganiseerd door Avansa Halle-Vilvoorde, CC ’t Vondel, AIF+ en tal van andere partners.

Praktisch:
Grenzeloos – Zondag 12 november van 12:00 tot 18:00 uur
Concertzaal CC ’t Vondel, J. Possozplein 40, 1500 Halle
Info & inschrijven: www.avansa-hallevilvoorde.be/grenzeloos

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief