Stadsradio HALLE neemt podcast op met Wesley Sonck in stadhuis op 1 december

C21

Stadsradio HALLE neemt podcast op met Wesley Sonck in stadhuis op 1 december

Scherm__afbeelding_2023-11-23_om_20
 

In het kader van het Cultuurfestival Halle ontvangt Stadsradio Halle op 1 december Wesley Sonck in het stadhuis. Met deze bijzondere gast lanceert de lokale radiozender een gloednieuwe podcast over jeugdvoetbal. 
Daarisem’: de podcast over jeugdvoetbal 
Met ‘Daarisem’ lanceren voetbalgekke vader en zoon Kris en Dries Baert een nieuwe podcastreeks over jeugdvoetbal. In de allereerste aflevering verwelkomen ze Wesley Sonck, voormalig Rode Duivel én trainer van de Rode Duivels U19. Voor de lancering op 1 december werken Kris en Dries samen met Stadsradio Halle. De opname vindt plaats met publiek op vrijdag 1 december om 18u in de raadzaal van het stadhuis. Alle voetbalfans met een warm hart voor het jeugdvoetbal zijn welkom!
Praktisch: 

Wanneer: vrijdag 1 december om 18u 
Waar: Raadzaal stadhuis (Oudstrijdersplein 18, 1500 Halle)
Toegang: gratis. Inschrijven via daarisem.podcast@gmail.com 
Cultuurfestival Halle 
Deze podcast van Stadsradio Halle maakt deel uit van het Cultuurfestival Halle. Onder deze titel kunnen verenigingen erkend door de Cultuurraad jaarlijks voor 1 activiteit gedurende maximaal 1 dag gratis gebruik maken van een stadszaal, of een tussenkomst krijgen voor het gebruik van een particuliere zaal. Alle info vind je op www.halle.be/producten-en-dienstencatalogus/toelage-cultuurfestival-halle.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief