Kimberly Michel N-VA HALLE geeft haar ontslag als mandataris

C21

Kimberly Michel N-VA HALLE geeft haar ontslag als mandataris

Profielfoto
 

Kimberly Michel N-VA HALLE geeft haar ontslag als mandataris. Bij deze kondig ze haar politiek afscheid aan binnen de Halse politiek. 

“Ik verhuis naar de kust (Lombardsijde) wegens gezondheidsredenen. Het is tijd om iets anders te doen en de sprong te wagen. In 2012 kwam ik voor de 1ste keer op en sinds 2015 heb ik de kans gekregen om te zetelen in de OCMW- en gemeenteraad. Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 werden mijn inspanningen van de voorbije jaren gewaardeerd, waar ik mijn kiezers en de partij enorm dankbaar voor ben en werd ik meteen aangesteld als lid van het Bijzonder comité sociale dienst. Zij gaven mij hun vertrouwen en ik mocht daarmee verder aan de slag. Ik heb mij steeds de volle 100% ingezet en ben constructief in debat gegaan tijdens elk overleg.

Ik neem nu politiek afscheid van de stad Halle. Ik heb deze job steeds met veel integriteit, professionaliteit, flexibiliteit en met veel goesting uitgeoefend. Het is voor mij nu tijd voor een nieuwe start in een nieuwe omgeving. Ik geef daarom de fakkel door aan iemand nieuw. Ons partijbestuur zal zich binnenkort uitspreken over hoe mijn opvolging exact zal verlopen.

Ik ben heel dankbaar dat ik in totaal een dikke 8 jaar OCMW-,  gemeenteraadslid en lid van het bijzonder comité sociale dienst ben geweest voor onze prachtige stad. Ik wil graag de partij, N-VA bedanken voor de mogelijkheden die zij mij geboden hebben, maar in de eerste plaats wil ik alle inwoners van Halle bedanken die voor mij gestemd hebben. Ook de medewerkers van het OCMW, Sociaal Huis en de stad Halle wil ik bedanken voor de samenwerking gedurende de afgelopen jaren.

Dit is geen vaarwel, maar een tot ziens. Jullie kunnen mij nog geregeld tegenkomen in Halle. Ik ben geboren en getogen te Halle en zal deze stad en de mensen altijd in mijn hart meedragen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 28 feb 2024

archief