De toekomst van HALLE begint hier:

C21

De toekomst van HALLE begint hier:

20240211_201349
 
De N-VA top 5
Zit je klaar om te ontdekken wie de motor achter de verandering in Halle zal zijn? N-VA onthult de namen van de drie toppers die de kop van de N-VA lijst compleet maken voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, naast de eerder gekozen lijsttrekkerstandem  Mark Demesmaeker en Eva Demesmaeker.
Jeroen Hofmans – nr 3 op de lijst
"Samen werken we aan een Halle dat zijn Vlaamse identiteit omarmt, een stad waar de Hallenaar centraal staat!" - Jeroen Hofmans, een bekend gezicht in de stad en de  gemeenteraad, brengt rijke ervaring in lokale politiek met zich mee. Met zijn inzet voor sociale thema's en zijn betrokkenheid bij de Don Boscoschool en lokale muziekverenigingen, is hij vastbesloten om Halle opnieuw te laten bloeien!
Wim Demuylder – nr 4 op de lijst
“We gaan voor een mobiliteitsrevolutie en pakken het parkeerprobleem slim aan, Halle moet weer bereikbaar en aangenaam zijn!” - Wim Demuylder, met maar liefst 24 jaar ervaring in de gemeenteraad, is een expert op het gebied van mobiliteit, financiën en sport. Met zijn vastberadenheid om Halle opnieuw te laten ‘bewegen’ en zijn liefde voor mountainbiken en wandelen, is Wim Demuylder de ideale kandidaat om mobiliteit en leefbaarheid in Halle te verbeteren.  
Sven Pletincx – nr 5 op de lijst
Met mijn expertise in infrastructuur en betrokkenheid bij de lokale politiek, sta ik klaar om te bouwen aan een betere toekomst voor Halle." - Sven Pletincx, burgerlijk ingenieur actief in de energiesector en lid van de raad van bestuur van de Vlaamse Waterweg, heeft een diepgaand inzicht in de infrastructurele uitdagingen van onze stad. Zijn actieve rol in de gemeenteraad en zijn talent om innovatieve voorstellen te doen, maken hem een absolute topper voor het team.
Mark en Eva Demesmaeker, het lijsttrekkersduo, benadrukken: “Samen gaan we resoluut voor de N-VA speerpunten: een halt aan de verbrusseling, het bevorderen van een bloeiend handelscentrum, betere mobiliteit en meer! De top 5 is maar een voorproefje, ook de rest van de lijst zal vonken geven. Binnenkort meer daarover.”
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief