Tweede Black Eagle Winterstage in HALLE werd groot succes

C21

Tweede Black Eagle Winterstage in HALLE werd groot succes

Foto_bij_pb_-_26-02-2024
 
Afgelopen weekend organiseerde kung fu-club Black Eagle Halle opnieuw haar Winterstage. Met maar liefst 58 deelnemers werd het een groot succes. 
“Op onze Winterstage werden drie gastleraars uitgenodigd, die de deelnemers lieten kennismaken met een aantal verdiepende inzichten in de meest traditionele kung fu-stijlen.”, vertelt Arno Pirolo, secretaris van Black Eagle Halle. “Sifu Roland Quenon, Wapenmeester Alain Leroy en Sifu Sébastien Leroy werden met open armen verwelkomd in onze Black Eagle Dojo en brachten zelfs elk een eigen delegatie mee. Daarnaast was de interesse bij onze eigen leden ook bijzonder groot, wat zich vertaalde in een stijging met 14 deelnemers t.o.v. de vorige editie in 2023.”
“Als thema opteerden we bij deze stage bewust voor de traditionele kant van de krijgskunst Kung Fu.”, vervolgt Jurgen Braeckmans, voorzitter en hoofdlesgever van Black Eagle Halle. “Aan het begin van het jaar waarin we ons 30-jarig bestaan zullen vieren en heel wat stages en activiteiten zullen organiseren, wouden we van start gaan met een "back to basics-verhaal". Hierna zullen uiteraard nog verscheidene andere aspecten van onze club en de krijgskunst Kung Fu belicht worden, maar hierover later meer.”
De volgende activiteit op het programma van de club is de Black Eagle Chan-stage met als thema: "lichaam en geest in balans". Deze gaat door op zondag 21 april 2024.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 feb 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief