Kunstacademie en vzw Servais organiseren 5de cellovierdaagse tijdens paasvakantie

C21

Kunstacademie en vzw Servais organiseren 5de cellovierdaagse tijdens paasvakantie

Scherm__afbeelding_2024-04-02_om_14
 

Vzw Servais en Kunstacademie Halle organiseren een cellovierdaagse tijdens de paasvakantie. Bekende namen uit de cellowereld komen dan naar Halle. Cellisten van alle niveaus krijgen tijdens deze leerrijke stage les van hen.

Halle staat bekend als cellostad. Dat is dankzij de beroemde Halse cellist Adrien François Servais. Met een cellostage en celloconcerten houdt Halle zijn herinnering en het rijke celloverleden van de stad in stand.

In het kader van de vijfde editie van de cellovierdaagse rond Servais van donderdag 11 tot en met zondag 14 april 2024 organiseert de vzw Servais twee concerten: 

  • op donderdag 11 april vindt het 31ste Servaisconcert plaats met het Tansman Cellokwartet en Ann Van Hecke in de Raadzaal van het nieuwe stadhuis. Dat concert is nagenoeg uitverkocht.
  • Op zondag 14 april vindt in cc ’t Vondel het slotconcert plaats waarbij de deelnemers aan de cellostage optreden met wat ze tijdens de vier dagen hebben geleerd. Voor dat concert dat om 17 uur plaatsvindt zijn er nog voldoende tickets.

De cellostage wordt begeleid door de docenten die tot het Tansmankwartet behoren en door Ann Van Hecke, lerares cello in de Kunstacademie Halle, campus Servais. Daar vinden ook de masterclasses plaats.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief