2-dorpenwandeling Kattem-STRIJTEM op zaterdag 21 september 2024

C21

2-dorpenwandeling Kattem-STRIJTEM op zaterdag 21 september 2024

Sam_team_kattoem
 
Twee verenigingen met in essentie dezelfde doelstelling, de mensen van de respectievelijke dorpen bij elkaar brengen om een fijne dag te beleven, slaan de handen in elkaar om een unieke wandeling te organiseren. Op 21 september werken Strijtem en Kattem met plezier samen.
SAM (Strijtemse Actieve Mannenclub) en Team Kattoem slaan de handen in elkaar en organiseren samen een unieke 2 dorpen wandeling Kattem - Strijtem op zaterdag 21 september 2024.
“Tussen 11:00 en 14:00 uur kun je vrij vertrekken achter de kerk van Kattem, hier is ook het eindpunt”, zegt Guy Verspeet. “Deze 6 km lange tocht voert je langs 6 boeiende verhalen in de prachtige dorpen Kattem en Strijtem, verteld door een verteller op locatie “ vult hij aan. 
Wie de dorpen en de verengingen  kent, weet dat een onvermijdelijke knipoog naar een gezonde concurrentie tussen beide dorpen hier onvermijdelijk is. We zullen ons allebei van onze mooiste, meest lekkere en unieke kant laten bewonderen.
Dat is te merken aan het lijstje lekkernijen en toebehoren die je krijgt voor de prijs van 8 euro. “Je krijgt je niet alleen de verhalen”, zegt Wim Goossens;  maar ook een proever Lindemans kriek, hesp van Schadron, een drankje in De Splinter, fruitbrochette in de Hoeve en  de heerlijke pralines Het Kattoems Meleken. Bovendien is er  een exclusieve degustatie van de Kattem Geuze El Abiguo editie 2024 gemaakt door Koen Christiaens en Willem Van Herreweghen van brouwerij Sako. 
Kinderen onder de 14 betalen slechts 4 euro, inclusief een fruitbrochette, drankje en pralines. Voor de kleintjes is er bovendien een spannende zoektocht met mooie prijzen!
Wie na het wandelen honger heeft kan vanaf 16:00 uur in dé Zoul genieten van een broodje met Kattemse pensen en de exclusieve oud Kattem geuze El Ambiguo editie 2024, die alleen op 21 september te koop is! Bestellen kan immers nog altijd via de website www.kattem.be glundert Ronny Geeroms. 
Na de wandeling is er ook een optreden van de echte rockabilly band “10 Cats down”. Ze brengen rock ‘n roll, hillbilly en blues, inspiratie: de muziek van de jaren 50/60. Verleden jaar stonden zij op het podium tijdens de Gentse Feesten.
Vergeet niet het verkeersreglement te respecteren en geen afval achter te laten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of schade. We zijn trots op onze mooie dorpen en willen die ook schoon en proper houden besluit Gert Van der Perre. 
De volledige opbrengst gaat naar de financiering van een nieuw Stenen Kruis.
Meer info op www.kattem.be
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 sep 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief