Fotografenvereniging Roosdaal stelt tentoon

C21

Fotografenvereniging Roosdaal stelt tentoon

Fvr_2024-10-14__kopie_
Ingezonden foto
 
Tijdens het weekend van 1 tot 3 november organiseert Fotografenvereniging Roosdaal haar jaarlijkse tentoonstelling. In de parochiezaal van Kattem zijn een vijftigtal foto’s te bewonderen. Verschillende genres komen aan bod.  
“Het voorbije jaar zijn onze leden, amateurfotografen uit het Pajottenland, de Zennevallei en de Denderstreek, erop uit getrokken om weeral schitterende beelden te maken”, vertelt voorzitter Ivo De Maeseneer. “Met veel goesting en passie brachten ze heel wat tijd door achter hun lenzen. Dat leverde een reeks mooie foto's op, die je tijdens het Allerheiligenweekend kan komen bewonderen.”
“Dit jaar mochten we ook een aantal nieuwe leden verwelkomen in onze vereniging, onder hen ook jonge mensen, studenten. Nieuwe leden dat betekent ook andere ideeën en andere genres. Dat merk je ook aan de foto’s in de tentoonstelling. Het loont dan ook de moeite om met het Allerheiligenweekend even naar de parochiezaal van Kattem af te zakken”, besluit voorzitter De Maeseneer.  
Info: Tentoonstelling van de Fotografenvereniging Roosdaal op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 november, telkens van 10 tot 18 uur in de parochiezaal van Kattem, Abeelstraat 83 in Roosdaal. De toegang is gratis. Iedereen welkom!

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 11 okt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief