SINT-PIETERS-LEEUW - Lindemans uitgeroepen tot België's beste Geuze en Kriek

C21

SINT-PIETERS-LEEUW - Lindemans uitgeroepen tot België's beste Geuze en Kriek

Editiepajot_spl
Ingezonden foto
 

In Londen werden de World Beer Awards uitgereikt. Het gaat hierbij om het eerste luik van de awards, waarbij alle brouwers te horen kregen wie zichzelf in eigen land een jaar lang de ‘beste’ mag noemen, en aldus mag pronken met het bijhorende logo op de flesjes. Per categorie wordt voor elk land een ‘country winner’ gekozen, gevolgd door de aankondiging van de laureaten van de gouden, zilveren en bronzen medailles. Brouwerij Lindemans won voor zowel de categorie ‘Gueuze’ als voor de categorie ‘Kriek’ de award van ‘Country Winner’. 

Vandaag de dag gaat het heel goed met de lambiekbrouwerijen. Meer dan ooit dragen bierliefhebbers traditionele waarden hoog in het vaandel en gaan ze op zoek naar de meer complexe, authentieke smaken. Om de eeuwenoude traditie in stand te kunnen houden blijft de familie Lindemans meer dan ooit investeren in de productie en kwaliteit van lambiek, Oude Gueuze en Oude Kriek”, zegt Dirk Lindemans, Gedelegeerd Bestuurder van de brouwerij. 

We zijn zeer verheugd om als Belgiës beste gekozen te worden in de prestigieuze categorieën ‘Kriek’ en ‘Gueuze’. Het is na de vele bekroningen van voorgaande jaren een genoeglijke bevestiging dat onze Cuvée René ‘Oude Kriek’ en ‘Oude Gueuze’ geapprecieerd worden” aldus Geert Lindemans, eveneens Gedelegeerd Bestuurder.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief