PEPINGEN - Zwarte piet komt ten val in Elingen

PEPINGEN - Zwarte piet komt ten val in Elingen

Editiepajot_pepingen_elingen_piet_valt_foto_andy_geerts__1_
 
Editiepajot_pepingen_elingen_piet_valt_foto_andy_geerts
Editiepajot_pepingen_elingen_piet_valt_foto_andy_geerts__2_
 

Naar jaarlijkse gewoonte heeft de Sint, in samenwerking met Landelijke Gilden, aan de brave kindjes van Elingen een bezoekje gebracht met paard en koets. Deze editie zullen we weliswaar niet zo snel vergeten: Op de Zwarte Molenstraat is er immers één van de zwarte pieten ongelukkig ten val gekomen, waardoor hij moest worden overgebracht naar het Maria Ziekenhuis van Halle.

Dankzij de snelle interventie van de brandweer van Lennik heeft zwarte piet inmiddels een nodige operatie kunnen ondergaan.

De Sint, z’n zwarte pieten en het bestuur van de Landelijke Gilden Elingen willen alle mensen bedanken die hulp geboden hebben bij dit spijtige voorval, met in bijzonder een jongeman, identiteit ons onbekend, die onmiddellijk de hulpdiensten verwittigde. 

De Sint ergert zich wel een beetje aan het onbezonnen en onverantwoordelijk rijgedrag van sommige chauffeurs die totaal geen rekening houden met andere weggebruikers.

De kindjes van Elingen hoeven niets te vrezen, want de Sint komt volgend jaar zeker terug naar dit mooi stukje Pajottenland.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2008
Andy Geerts
Andy Geerts
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 12 feb 2021

archief