PEPINGSE CD&V kiest nieuwe voorzitters

C21

PEPINGSE CD&V kiest nieuwe voorzitters

Voorzitterverkiezing_wissel_2
Frieda Moriau, Paula Barbé, Peter Van Cutsem, Greet Sulmon en Suzanne De Cort van de lokale CD&V afdeling in Pepingen.
 

De Pepingse CD&V-afdeling hield onlangs haar driejaarlijkse bestuursverkiezingen. De uitslag van de digitale stemronde werd bekendgemaakt tijdens de laatste bestuursvergadering.

De leden verkozen Suzanne De Cort als nieuwe afdelingsvoorzitter en bevestigden Paula Barbé als voorzitter van de geleding ‘Vouw en Maatschappij’. Peter Van Cutsem blijft de CD&V fractie in de gemeenteraad leiden.

Suzanne De Cort: “De Pepingse CD&V-afdeling is een sterke ploeg met gedreven mandatarissen en bestuursleden die samen aan een mooie toekomst voor Pepingen werken. Ik ben blij dat ik deze ploeg mee kan sturen en kijk er naar uit om samen met Peter Van Cutsem, als trekker van onze fractie in de gemeenteraad, onze ideeën uit te werken en het beleid van de gemeente op een constructieve manier mee vorm te geven.” 

Bijzonder Comité van de Sociale Dienst

Tijdens de bestuursvergadering werden ook Anita Deleener en Marleen Pierreux in de bloemetjes gezet. Na 3 jaar als raadslid in het Bijzonder Comité van de Sociale Dienst gaven ze in januari de fakkel door aan nieuwe raadsleden Frieda Moriau en Greet Sulmon. De afdeling bedankte Marleen en Anita voor hun inzet en wensen Frieda en Greet veel succes bij het uitoefenen van hun mandaat!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 apr 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 27 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 jan 2023
Marc Sluys | 29 dec 2022

archief