ROCK TERNAT uitverkocht

C21

ROCK TERNAT uitverkocht

2021-08-26_08
 

De eerste editie van het vernieuwde ROCK TERNAT is er helemaal klaar voor. De laatste tickets gingen gisteren de deur uit en de organisatie is fier om een uitverkochte editie te kunnen aankondigen.Zowel op vrijdag als op zaterdag verwachten ze 3500 bezoekers op het festivalterrein, een openluchteditie op de parking van het sportcentrum. De Pieter Van Cauwelaertstraat wordt afgesloten en er is eenrichtingsverkeer via de Terlindenstraat en de August De Feyterstraat.

Dankzij het Covid Safe Ticket kunnen de coronamaatregelen zoals het dragen van een mondmasker en de afstandsregels weggelaten worden. Zo kan het publiek volop van een echte festivalbeleving genieten.

Lotte Van Gestel (voorzitter) “Uitverkocht? Stiekem gehoopt, maar daar durfde ik niet van dromen. Het concept van “iedereen VIP” slaat dus duidelijk aan. Rock Ternat stelt alles in het werk om iedereen met open armen te ontvangen. We starten vrijdagavond dan ook met een eerste traktatie tussen 18u en 19u: het eerste pintje is van het huis! We zijn heel blij om terug te kunnen zijn.’

Kom met de fiets

Er werd in samenspraak met de gemeente een speciaal circulatieplan opgesteld om het verkeer in goede banen te leiden. Er is parkeergelegenheid in de buurt, maar meer nog roepen het gemeentebestuur en de festivalorganisatie op om met de fiets te komen. Je kunt je fiets achterlaten in de beveiligde ARGENTA fietsenstalling voor 1200 fietsen, op wandelafstand van het festivalterrein. Wie vroeg komt, wordt ook daar extra beloond met een exclusief Rock Ternat gadget.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2021
Guido Van Cauwelaert
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 11 aug 2022
Guido van Cauwelaert | 10 aug 2022
Guido Van Cauwelaert | 20 jul 2022

archief