Nico uit SINT-GENESIUS-RODE mag jaar lang gratis naar alle wedstrijden van Club Brugge

Nico uit SINT-GENESIUS-RODE mag jaar lang gratis naar alle wedstrijden van Club Brugge

Nico_vanhaelen
Ingezonden foto
 

 In deze moeilijke tijden voor Club Brugge ging Radio 2 op zoek naar "De strafste supporter" van de voetbalclub. Welke supporters blijven pal achter hun club staan - wat er ook gebeurt? De club bestaat dit jaar 125 jaar en Radio 2 zet dat jubileum graag in de verf met een zoektocht naar hun meest trouwe supporter, de supporter die voor blauwzwart door het vuur gaat. Na een spannende strijd werd dat Nico Vanhaelen uit Sint-Genesius-Rode.

Na een zoektocht naar straffe supporters kwamen twee finalisten uit de bus, Beau Depinois en Nico Vanhaelen. In een spannende finalequiz vol kleedkamergeheimen, straffe verhalen, en weetjes over de club kwam dertiger Nico Vanhaelen uit Sint-Genesuis-Rode uit de bus als winnaar. Hij won zondagmiddag de Radio 2 voetbalquiz, gepresenteerd door Ben Crabbé en acteur Rik Verheye, beiden grote Clubsupporters, vanuit het stadion van Club Brugge.

Opvallend: Nico (33 jaar en vader van 2 kinderen) groeide op en woont zelf in de Vlaamse rand rond Brussel, waar net de meeste supporters van Anderlecht zitten. 90% van zijn vrienden supportert dan ook voor Anderlecht, in Nico's ogen "de paarswitte vijand". Na de belangrijke overwinning van Anderlecht tegen Club Brugge de afgelopen week, blijft zijn hart echter kloppen voor blauwzwart. Nico heeft ook een eigen website, fctube.be , met daarop alle doelpunten van Club vanaf 1985 tot nu. In de voetbalquiz van Radio 2 bewees hij enorm veel van z'n favoriete club te weten.

Als "strafste supporter" mag Nico nu samen met een vriend/vriendin een jaar lang gratis naar alle matchen van Club Brugge, en mag zelfs een keer mee op verplaatsing naar een Europese topclub.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 01 okt 2020

archief