Ontdek de lokale ondernemers in Dilbeek-centrum met de wandelzoektocht Etalagesafari

C21

Ontdek de lokale ondernemers in Dilbeek-centrum met de wandelzoektocht Etalagesafari

Etalagesafari_online_fb
 

Tussen 15 juli en 18 augustus kan je in Dilbeek-centrum op Etalagesafari. Met deze wandel- en winactie ontdek je de lokale handelaars en hun producten. Alle deelnemers kunnen een gadget vrijspelen. Er is bovendien een flinke prijzenpot voorzien voor de winnaars.

Safari Sam en Bo de giraf
De gemeente Dilbeek doet sinds een drietal jaar beroep op centrummanager Mathias Declerck die via CityD-WES een halve dag per week de lokale economie in Dilbeek-centrum ondersteunt. De nieuwste actie draagt de naam ‘Etalagesafari – Wandel & win in Dilbeek’. Samen met Safari Sam en Bo de giraf ga je op wandelzoektocht. Je zoekt naar de verborgen producten in de etalages van onze ondernemers. Kan je ze vinden, maak je kans op leuke prijzen.
Gadgets en prijzen
De gemeente voorziet een prijzenpot ter waarde van 1.300 euro. Hoofdprijzen zijn een waardebon van 200 euro en vijf waardebonnen van 100 euro. De deelnemende handelaars zijn actief in sterk uiteenlopende branches: horeca, verzorging, schoonheidsproducten, fietsen, vastgoed, leesplezier, tweedehands, dierenvoeding, kledij & mode, kunst, etc. Zelf schenken ze allen ook een eigen prijs. Hoe meer verstopte producten je kan vinden, hoe meer kans je maakt. Elke deelnemer kan tijdens de zoektocht ook een gadget vrijspelen. Dit doe je door een code te zoeken waarmee je de safarischatkist in de Westrand kan openen.
Troeven van Dilbeek
Schepen van lokale economie Marc Willen vertelt: “De lokale handelaars zijn het kloppend hart van ons centrum. De etalagesafari toont welke uniek aanbod er bij hen te vinden is. Maar Dilbeek heeft nog meer te bieden. Op de route wandel je bijvoorbeeld ook langs ons prachtig Sint-Alenapark met vijver en speeltuin, de Kasteelhoeve, het schitterende gemeentehuis of ons cultuurcentrum Westrand. Redenen genoeg dus om deel te nemen en ook in de toekomst ons centrum meer te bezoeken”.
Op eigen ritme
Deelnemers kunnen de speurtocht volledig op eigen ritme doen. De route is afgerond twee kilometer lang en zeer goed toegankelijk. Je kan kiezen om deel te nemen via onze papieren invulformulieren die klaarliggen in de Westrand. Maar ook digitaal deelnemen is perfect mogelijk. Inwoners en bezoekers kunnen dus helemaal zelf kiezen wanneer en hoe ze deelnemen. Inschrijven is niet nodig. De zoektocht is geschikt voor iedereen, maar vooral voor (gezinnen met) kinderen belooft het extra plezant te zijn.
Centrummanager Mathias Declerck vult aan: “De zomerperiode is traditioneel een rustigere periode voor de handelaars. Consumenten en handelaars zijn in verlof, er zijn zowel overdag als ’s avonds heel wat evenementen en ook de weersomstandigheden zijn niet te voorspellen. Door te kiezen voor een langere looptijd (15 juli tot 18 august)s en door gebruik te maken van de etalages kunnen we een breed publiek aanspreken”. 
Praktisch:
Alle informatie is te vinden op http://www.dilbeek.be/etalagesafari.
 
Wat? Een leuke wandelzoektocht in het centrum van Dilbeek met grote prijzenpot
Wanneer? Tussen 15/07/2024 en 18/08/2024. Je kan binnen deze periode zelf kiezen wanneer je de etalagesafari doet, want ook buiten de openingsuren van de deelnemende handelaars zijn de verstopte producten vindbaar.
Voor wie? De wandelzoektocht is geschikt voor iedereen
Wandelafstand? De route is +- 2 kilometer 
Start- en eindpunt? Je kan je eigen route bepalen. Neem je deel via een papieren invulformulier? Dan is CC Westrand het ideale start- en eindpunt. Je kan er bovendien ook gemakkelijk parkeren met de auto of met de fiets. 
Dilbeek ontdekken? Wil je voor, na of tijdens je wandelzoektocht nog andere leuke plekjes in Dilbeek bezoeken? Neem dan zeker even een kijkje op de webpagina van Visit Dilbeek
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief