Vijverfestival DILBEEK maakt zich klaar voor een spetterende editie!

C21

Vijverfestival DILBEEK maakt zich klaar voor een spetterende editie!

Whatsapp_image_2024-07-10_at_18
 
Het belooft vrijdag 12 en zaterdag 13 juli een fantastische editie te worden van het Vijverfestival, niemand minder dan Urbanus en de Fanfaar, Absynthe Minded, BLUAI, Frontal Soundsystem en Iskander Moon zullen het publiek entertainen. Op de website en in de vijverfestival-app kan je de volledige line-up en het tijdschema raadplegen.
De opbouw van het festival is ondertussen in volle gang, wie regelmatig in het centrum van Dilbeek komt, zag sinds vorige zaterdag langzaam de kleurrijke T-shirts van de vijverfestivalmedewerkers verschijnen. Ondertussen worden de podia ook al gebouwd. Kortom, de organisatie maakt zich klaar voor een spetterend festivalweekend.
Vijverfestival werkt dit jaar voor het eerst met een applicatie. Zo hoef je niet aan te schuiven aan de kassa’s, wordt er minder plastiek in jetons gebruikt en heb je de line-up altijd bij de hand. Ook de laatste nieuwtjes zullen in de app gepost worden. Wil je alvast op de hoogte gehouden worden? De app is reeds beschikbaar voor zowel Android als Apple-gebruikers.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief