Ondanks natte ochtend gaat vijverfestival DILBEEK feestend van start.

C21

Ondanks natte ochtend gaat vijverfestival DILBEEK feestend van start.

Vf2024_fatbackbrassband-0078
 

Ondanks de natte start van de dag, kon het vijverfestival het op vrijdagavond droog houden. De organisatie nam maatregelen om de bezoekers natte voeten te besparen, zo werden er op het patattenveld extra rijplaten gelegd. Ook voorzag boer Joppe van het Neerhof het terrein van een mooi laagje stro. Zo genoten de bezoekers van een geweldige festivalervaring. De festivalgangers die vrijdag afzakten konden zich uitleven tijdens de optredens van Vince The Prince, The Fortunate Few, Iskander Moon, Fatback BrassBand en Frontal Soundsystem.

Ook vandaag voorzien de weerkaarten droog weer. Het kinderdorp geeft de aftrap om 15u met een kinderdisco gevolgd door Karlima. Op het hoofdpodium kunnen festivalgangers DEUXERATO, Ivy Falls, BLUAI, Absynthe Minded en Urbanus & De Fanfaar verwachten. Het tweede podium, T’veld verwelkomt Kwa Kwa, Graaf!, Woodie Smalls, Chibi Ichigo en hier sluiten Twallie & Kaaprisun het feestje af.
 
Vijverfestival gaat nog door op zaterdag 13 juli en is een gratis festival met een kinderdorp, een foodcourt met exotische lekkernijen en twee podia, waarvan het hoofdpodium in de vijver staat.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief