Denk DILBEEK gaat voor meer vertrouwen in de politiek

C21

Denk DILBEEK gaat voor meer vertrouwen in de politiek

Jef_vanderoost
Jef Vanderoost
 

Denk Dilbeek neemt met verbazing kennis van de beslissing van een aantal leden van Vooruit om zelfstandig naar de gemeenteraadsverkiezingen te trekken in Dilbeek. De vorming van een aparte lijst wordt met klem afgekeurd door een belangrijke groep lokale leden van Vooruit die pal achter het project Denk Dilbeek blijven staan.  

Denk Dilbeek betreurt dat een aantal personen die tot vandaag deel uitmaakten van onze werkgroepen, activiteiten en vergaderingen, de vertrouwensband zo abrupt afbreken. Het lijkt er op dat persoonlijke ambities en bovenlokale partijpolitieke impulsen het hier hebben gehaald. Het is een houding die in schril contrast staan met het project waarvoor wij staan: Denk Dilbeek zet als één ploeg de Dilbekenaar centraal over de partijgrenzen en individuele belangen heen.
Dit is niet de manier waarop Denk Dilbeek aan politiek wil doen. Het politieke denken waar wij voor staan gaat uit van eerlijkheid, bescheidenheid en de overtuiging dat we samen meer kunnen bereiken. Wij zijn ervan overtuigd dat de Dilbeekse kiezer ons daarin zal volgen.
Denk Dilbeek zet vol vertrouwen haar campagne voor een beter Dilbeek voort en wil op 13 oktober echt het verschil maken voor onze gemeente. De volgende weken ronden we ons verkiezingsprogramma af. Het kwam tot stand kwam na heel wat overleg en participatie. En we stellen volgende maand natuurlijk ook onze fantastische ploeg voor die samen met onze lijsttrekker Jef naar de gunst van de Dilbekenaren zal dingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jul 2024
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief