Opening van Tijdelijke Opstelling met Fitnesstoestellen op Roelandsveld, DILBEEK

C21

Opening van Tijdelijke Opstelling met Fitnesstoestellen op Roelandsveld, DILBEEK

Scherm__afbeelding_2024-08-06_om_10
 
De gemeente Dilbeek kondigt met trots de opening aan van een tijdelijke opstelling met geavanceerde OMNIGYM® fitnesstoestellen aan het bestaande Calisthenicspark, gelegen aan de ingang van het Roelandsveld langs de D'arconatiestraat, naast de school Impuls. Deze installatie, die tot stand kwam in samenwerking met Omnigym en Fitness Specialist B.V., zal vanaf 14 augustus 2024 gedurende zes weken beschikbaar zijn voor alle inwoners. De officiële opening zal plaatsvinden op 14 augustus om 11:00 uur.
De tijdelijke fitnessruimte op het Roelandsveld is onderdeel van een wereldwijde gebruikersstudie die door Fitness Specialist B.V. wordt uitgevoerd. De opstelling omvat negen van de nieuwste OMNIGYM® outdoor fitnesstoestellen, elk uitgerust met geavanceerde SMART-sensoren. Deze toestellen zijn ontworpen om de beleving van indoor fitness naar de buitenlucht te brengen en zijn toegankelijk voor iedereen, inclusief rolstoelgebruikers.
Programma van de opening op 14 augustus:
• 11:00 uur: Officiële opening door de schepen van sport Harry De Win.
• 11:15 uur: Demonstraties van de OMNIGYM® fitnesstoestellen.
• 12:00 uur: Vrij gebruik van de toestellen en informatiesessies over het gebruik en de voordelen van de SMART-sensoren.
Mauro Vanheuverzwyn, deskundige sport bij de gemeente Dilbeek, zegt: "We zijn verheugd om deze geavanceerde fitnesstoestellen naar Dilbeek te brengen. Dit project biedt onze inwoners een unieke kans om te genieten van hoogwaardige fitnessfaciliteiten in de buitenlucht. We hopen dat dit initiatief niet alleen bijdraagt aan de fysieke gezondheid, maar ook de sociale cohesie binnen onze gemeenschap versterkt."
Waarom deelnemen aan de gebruikersstudie?
Fitness Specialist B.V. biedt in 2024 een select aantal Belgische gemeenten de kans om tijdelijk te genieten van een volledig ingerichte sportieve buitenruimte. Dit initiatief is geheel vrijblijvend en biedt gemeenten de mogelijkheid om de nieuwste technologieën op het gebied van outdoor fitness te ervaren. België wordt gezien als een snelgroeiende markt voor outdoor fitnesstoestellen, en deze gebruikersstudie helpt om waardevolle gegevens te verzamelen over het gebruik en de effectiviteit van de toestellen.
De SMART-sensoren in de fitnesstoestellen verzamelen real-time gegevens over het aantal gebruikers, de duur van de trainingssessies en de meest populaire oefeningen. Deze data zijn van onschatbare waarde voor gemeentelijke overheden om de fitnessvoorzieningen optimaal te beheren en te begrijpen hoe de bevolking het beste gebruik kan maken van deze faciliteiten.
Over OMNIGYM®
OMNIGYM® streeft ernaar om de fitnesservaring toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, financiële situatie of fitheid. De fitnesstoestellen zijn het resultaat van een lang productontwikkelingsproces en bieden dezelfde functionaliteiten als indoor fitness materiaal.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief