HALLE - Festiv'halle naar nieuwe locatie en over drie dagen

HALLE - Festiv'halle naar nieuwe locatie en over drie dagen

Organisatoren_festiv_halle
 

De vierde editie van Festiv’halle gaat dit jaar door op 18, 19 en 20 juli. De organisatoren ruilen het Possozplein in voor de parking aan de Leide. Het festival is dit jaar gespreid over drie in de plaats van 2 dagen.

Over de verhuis naar de Leide Sebbe Raemdonck: “Na 3, met zon overgoten edities hebben de knoop doorgehakt en nemen we het zekere voor het onzekere en zetten een overdekte tent van 25 op 40 meter aan de Leide. Ideaal dus voor slechte weersomstandigheden en ook voor de vermindering van geluidsoverlast”.
 
Naast de parking wordt er een deel van de openbare weg ingenomen, samen goed voor ongeveer 4.000 m2. De parking op het Possozplein wordt vrijgehouden voor de marktkramers en de andere handelaars. Er komt nu ook meer tijdruimte om alles op te stellen.
Op het nieuwe terrein komt het hoofdpodium in de tent. Buiten de tent zal er allerlei randanimatie zijn, zoals stands, eetkramen en de Stella-stage. Een extra en bijzonder podium komt er, waar DJ’s de massa zal blijven entertainen tijdens de podiumwissels op het hoofdpodium.
 
DRIE DAGEN
Voor de eerste maal gaat het festival gespreid worden over drie dagen. Men begint op vrijdag in het CC ’t Vondel, dat omgetoverd wordt tot één grote danstempel met Goos’n Diesel, Dirk Stoops en de Villes Amateur Dolhouse.
Voor het festival op zaterdag gaan de deuren open om 13 uur. De optredens op zaterdag zijn zoals de voorbije jaren vrij Studio Brussel gericht. De eerste gekende namen zijn De Fanfaar (Halse bezetting), Red Zebra, Janes Dedt en Zornik. Hier komen nog zeker twee top acts bij.
 
De zondag wordt meer een familiedag. Deze dag zullen de optredende artiesten eerder pop en commerciëler gericht zijn. Zijn er zeker al bij voor zondag: Dean, Spring, is er een 30 jaar herinnering aan Clo Clo, enz…
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 feb 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 27 sep 2020
Roger Swalens | 25 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 sep 2020
Sam Herremans | 21 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020

archief