HALLE - Mannen van de Met winnen Hals carnaval

HALLE - Mannen van de Met winnen Hals carnaval

Mannen_van_de_met_1_gr
 
De_vrioe_kqdeikes_l_kl
De_maskottes_2_kl
Mannen_van_de_met_2_gr
 

Algemeen kan gezegd worden dat carnaval 2008 in Halle de beste en de mooiste was die er ooit geweest is. Men spreekt van zomaar eventjes 60.000 bezoekers, wat heel veel is. Winnaars van het carnaval werden De Mannen van de Met en dit al voor de achtste maal. De mooiste char werd gemaakt door de Maskottes. Zij kregen ook de prijs voor de beste kledij, terwijl De Vrie Kadeikes zorgden voor de beste show.

De Vrie Kadeikes kregen ook de prijs voor de lichtstoet en Steve Cannoot die voor ‘stier’ speelde bij de Gebeure kreeg de gevatheidsprijs.
 
De Mannen van de Met hebben met hun 62 leden het carnaval van Rio naar Halle gehaald. Hun thema Brazil-Tropical sloeg iedereen met verbazing.
Dit jaar hadden ze zelfs geen muziekinstallatie nodig. Voor de ambiance werd gezorgd voor een Hollans sambaorkest dat een plaats kreeg op hun char. De Mannen van de Met mochten dit jaar ook het prinsenpaar leveren.
 
In categorie B (7de tot 14de plaats) maakten de Boerkes de mooiste char; de beste show werd gebracht door de Froesjeleirs en d’Afzakkers hadden de mooiste kledij.
 
In categorie C (15de tot 23ste plaats) tot slot werd de mooiste char gemaakt door de Konfettis; de mooiste show werd gebracht door Toeternitoe en de Konfettis hadden in deze categorie de mooiste kledij.
 
De volledige uitslag ziet er als volgt uit: 1. De Mannen van de Met; 2. De Maskottes; 3. De Vrie Kadeikes; 4. De Smosjterpotten; 5. De Gebeure; 6. Dei van Ba Chic; 7. De Boemerangs (winnaars categorie B); 8.De Pagadders; 9. De Boerkes; 10. De Froesjeleirs; 11. d’Afzakkers; 12. De Fleerefluiters; 13. De Postichkes; 14. De Leste Kannekes; 15. De Konfettis (winnaars categorie C); 16. Toeternitoe; 17. De Hallemettekes; 18. De Stoute Mennekes; 19. De Miniatuurkes; 20. Van Moete Muige; 21. De Rioukes; 22. Ni Zoage, Pinte Pakke en 23. De Keutelkes
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2008
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 11 sep 2020
Roger Swalens | 09 sep 2020

archief