Jan en Lisette uit SINT-PIETERS-LEEUW vieren hun briljanten huwelijk.

C21

Jan en Lisette uit SINT-PIETERS-LEEUW vieren hun briljanten huwelijk.

Dsc_4321_01__groot_
 
Dsc_4326_01__groot_
 
Dsc_4331_01__groot_
 
Dsc_4337_01__groot_
 
Dsc_4339_01__groot_
 

 Het verhaal van Jan Heyman (90) en Lisette Vande Velde (86) begon simpelweg als liefde op het eerste gezicht. Alles gebeurde in het café Bara in Anderlecht waar de moeder van Jan cafébazin was.  Daar het altijd druk was in het café ( firma's als Cote D”or en een bekende drukkerij ) moest Jan dikwijls inspringen en een handje helpen.

Henriette was er ook klant en kwam regelmatig langs met haar grootouders om er met de kaarten te spelen, zij was toen 16 jaar en Jean 20. Jan zag Lisette binnenkomen met haar grootmoeder en zei in zichzelf: “Met deze vrouw wil ik trouwen.” Ze werden verliefd op elkaar tijdens een spelletje manille, twee jaar later waren ze getrouwd op 22 augustus 1959.
Ze woonden in Anderlecht en hun gezin groeide met twee kinderen : Lionel geboren in oktober 1960 en Jean geboren in 1963. Ze verhuisde naar Sint Pieters Leeuw begin 1980. Lisette hield zich bezig met de kinderen en Jan werkte jarenlang in de elektrische centrale van Drogenbos. Hun hobby’s waren kaarten, petanque en ze waren actief in de KWB. Ze zijn zeer  behulpzaam voor hun kinderen, kleinkinderen en achter kleinkinderen  en buren. Ze zijn nog steeds verliefd op elkaar en tonen nog steeds veel tederheid. 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2024
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Nicole Billens / Marc Sluys | 08 aug 2024

archief