Verklooide Levens het nieuwste boek van Jos Pierreux uit PEPINGEN

C21

Verklooide Levens het nieuwste boek van Jos Pierreux uit PEPINGEN

Scherm__afbeelding_2024-07-08_om_13
 
20240525_095203_2
 
Jos Pierreux schreef met Vlerklooide Levens zijn 20ste boek in de reeks met speurder Luc Borré in de badstad Knokke. . In totaal schreef hij reeds 25 boeken. 
Wanneer overvallers de Miljonairsbeurs in het Knokse luxehotel La Réserve willen beroven, zit er voor Luk Borré en zijn collega’s niets anders op dan hen te elemineren. Na deze interventie wordt de politie naar Duinbergen geroepen. Daar vinden zij een onthoofde vrouw. Een geval van femicide. Borré gelooft stellig dat de partner aan de moord schuldig is. De man is spoorloos. Luk gaat op zoek, maar als hij de echtgenoot vindt, wordt het onderzoek enkel ingewikkelder.
 
VERKLOOIDE LEVENS
In Duinbergen wordt een onthoofde vrouw in bed aangetroffen. Speurder Luk Borré verdenkt haar partner van de femicide. De man is spoorloos. Is hij op de vlucht? Of is hij misschien ook een slachtoffer? Wanneer de echtgenoot eindelijk opduikt, wordt het mysterie enkel groter. Het onderzoek vordert moeizaam, want de verdachte wordt bijgestaan door een pittige advocate. Waardoor Borré het ook op persoonlijk vlak moeilijk krijgt. Kijkt de Knokse speurder niet teveel in één richting?
 
Na drie nominaties kreeg Jos Pierreux welverdiend de Knack Hercule Poirotprijs 2018 voor zijn meest persoonlijke thriller Niets erger dan spijt. De jury noemde het een ‘tour de force’. Pierreux’ thrillers spelen zich meestal af in de kuststad Knokke, waaronder zijn met de Knack Hercule Poirotpublieksprijs bekroonde Besloten stad in 2022 en zijn laatstverschenen en genomineerde thriller Rijke mensen sterven niet in 2023.
Uitgegeven bij Pelckmans. be
 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief