Feestweekend 50 jaar De bergklimmers in BOGAARDEN Pepingen

C21

Feestweekend 50 jaar De bergklimmers in BOGAARDEN Pepingen

Img-20240708-wa0053
 
Img-20240708-wa0011
Img-20240708-wa0022
Img-20240708-wa0029
 

Wielerclub “De Bergklimmers” uit Bogaarden vierden afgelopen weekend hun 50 jarig bestaan met op zaterdag wielerwedstrijden voor Junioren en Nieuwelingen.

Er stond zaterdag een harde wind die het de renners behoorlijk lastig gemaakt hebben .
42 junioren aan de start en in een spannende slotfase versloeg Hugo Percque in de sprint Mattia Royemans die knap 2de eindigde vóór Robbe verhulst die 3de werd .
Bij de nieuwelingen waren er 36 starters waaræbij Mauro de Schrijver als eerste solo over de eindstreep reed vóór Noah Roels en Quinten Vanderwegen die respectievelijk 2de de en 3de werden .
De plaatselijke vedette Tristan Dedoncker eindigde op een 9de plaats .
Zondag werd er om 12u gestart met een receptie voor de sponsors , onze vrijwilligers en de inwoners van de Ring die uitgenodigd werden voor een hapje en een drankje .Ook het schepencollege werd uitgenodigd en de wielerclub kreeg voor hun jubileum hiervoor een mooi aantal waardebonnen om te besteden bij de plaatselijke handelaars .
De voorzitter, Gunther Roobaert , bracht een dankwoord uit aan de vroegere bestuursleden en oprichters van de club  maar ook  aan ere-bestuurslid Jean Matton en ere-voorzitter Maurice Heremans die voor de gelegenheid  ter plaatse waren .
Vanaf 14u barstte het feest echt los met kindergrime voor de kinderen, een springkasteel en verse Pizza’s om de honger te stillen en heel wat muziek . Rond 16u was er een knal optreden van de Ambi-boys en de polonaise was vertrokken. Rond 20u werd het geleidelijk weer rustig op de Ring in Bogaarden en keerden de mensen tevreden naar huis.
Kortom, een super gezellig feestweekendje in Bogaarden samen de ploeg van de Bergklimmers .
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief