TEAM PEPINGEN stelt trots kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor

C21

TEAM PEPINGEN stelt trots kandidatenlijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor

Team-2024003_1_lw
 
TEAM Pepingen stelt een verfrissende en veelzijdige lijst voor voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Onder leiding van de Kristof De Cuyper, kandidaat-burgemeester is TEAM Pepingen vastberaden om zich volledig in te zetten voor alle inwoners van Pepingen onder de slogan “Samen sterk”.
 
TEAM Pepingen is blij met een ploeg van geëngageerde Pepingenaren naar de lokale verkiezingen van 13 oktober te kunnen trekken. Alle kandidaten hebben een sterke band met onze mooie gemeente. Met een mooie mix van leeftijden, interessegebieden en achtergronden is de lijst een goede weerspiegeling van de Pepingse samenleving. Van landbouwer tot onderwijzer, van ondernemer tot ambtenaar, van opvoeder over gepensioneerde, werknemers en werkgevers, sterke krachten uit ons verenigingsleven... Kortom mensen met wortels in en een hart voor Pepingen.
Een team dat zich samen wil inzetten voor alle Pepingenaren. De lijst omarmt een aantal nieuwe gezichten en nieuwe ideeën geruggesteund door gevestigde waarden met maar liefst 6 uittredende gemeenteraadsleden en een voormalig burgemeester.
 
Op foto van links naar rechts in lijstvolgorde :
1. Kristof De Cuyper , 2. Hanneke Agneessens, 3. Peter Van Cutsem, 4. Suzanne De Cort, 5. Julie Mespreuve, 6. Erwin Vranckx, 7. Koen De Sutter, 8. Leen Pollé, 9. Francine Lories, 10. Katherine Landuyt, 11. Patrick Vanbellinghen, 12. Frieda Moriau, 13. Luc Decrick, 14. Gerda Claeys, 15. Koen Vanhoorebeek.
 
Onze gemeente staat voor enorme uitdagingen en TEAM Pepingen is klaar om die voor en met jullie aan te gaan. Het is tijd voor transparant beleid en echte inspraak.
 
TEAM Pepingen is van mening : “Wat we samen doen, doen we beter”.
 
Info: www.teampepingen.org   Contact : info@teampepingen.org
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief