Griezelen als steun voor VZW Hope For Lio te PEPINGEN

C21

Griezelen als steun voor VZW Hope For Lio te PEPINGEN

Halloweentocht
 
De vzw Hope for Lio organiseert op donderdag 31 oktober voor de zevende keer een Halloweentocht door Pepingen met vertrek en aankomst op het domein WZC Vander Stokken. De opbrengst gaat opnieuw integraal naar de VZW.
 
De VZW is opgericht in 2017 met als doel geld in te zamelen voor Lio Vanbever, een meisje met het CDKL5 syndroom uit Pepingen. Dit syndroom brengt dagelijks epilepsie-aanvallen met zich mee.
 
Lio gaat dagelijks naar het Hoekhuis te Vlezenbeek, een schooltje waar ze elke dag de nodige zorgen en therapieën krijgt. De VZW steunt ook verschillende keren per jaar Het Hoekhuis door activiteiten te organiseren, materiaal aan te kopen enz.
 
Dit jaar organiseerde VZW HOPE FOR LIO de 1ste CDKL5 bijeenkomt in Pepingen met lotgenootjes van Lio en ouders, broers en zussen.
 
"Lees meer op de facebookpagina van vzw Hope For Lio en like ons pagina! Onze Halloweentocht heeft een Kinderpad van 1 km op het Woonzorgcentrum zelf en een Horrorpad door de bossen van 4km. Op ons Kinderpad vind je allerlei leuke spelletjes, animatie en snoep. Wij toveren het Woonzorgcentrum om tot een gezellige buiten lounge met foodtrucks, drankgelegenheid, kinderdiscotent en gezellige kampvuurtjes. De beide tochten zijn ook toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s zolang het weer het toelaat. Wij zijn ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers en Sponsors!"
 
Voor meer info kan je mailen naar  hopeforlio@gmail.com
 
Wil jij er graag bij zijn? Meer info en tickets op www.hopeforlio.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief