LIEDEKERKE – L-door gul voor klanten en Haïti

C21

LIEDEKERKE – L-door gul voor klanten en Haïti

Editiepajot_liedekerke_familei_de_koninck_foto_kos
Winnaar van de hoofdprijs was de familie De Coninck uit Affligem. - Foto Kos
 

Het succesvolle Openpoortweekend bij L-door, dat van 18 tot en met 20 december vorig jaar werd georganiseerd heeft drie gelukkige winnaars opgeleverd. Uit een volle tombola-urne werden, onder toezicht van gerechtdeurwaarder Meester Vanderhaeghe, drie winnaars geloot die een aankoopbon van respectievelijk 500, 400 en 200 Euro mee naar huis mochten nemen.

Winnaar van de hoofdprijs was de familie De Coninck uit Affligem. Deze aankoopbon zal goed van pas komen bij de aankoop van een nieuwe sectionele L-door poort. Ook de familie Van Ingelgom uit Lierde en de familie Van den Broeck uit Asse mochten juichen want zij gingen met de twee andere aankoopbonnen naar huis.
 
En dat L-door én haar medewerkers het hart op de juiste plaats heeft, werd duidelijk tijdens het traditionele nieuwjaarsfeest voor alle medewerkers en hun partners op 22 januari. Op spontaan initiatief van Sales Manager Filip Droeshout werd er een inzameling georganiseerd voor de actie ‘Haiti 1212’. Onder de aanwezigen werd er 400 Euro bij elkaar gebracht. De directie verhoogde dit bedrag met 2000 Euro. Enkele dagen nadien werden zij gecontacteerd door een gemeentelijk initiatief om met heel Liedekerke deel te nemen aan een benefietactie ten gunste van ‘Haïti 1212’ op vrijdag 19 februari 2010 om 19u30 in CC De Warande. Een delegatie van L-door zal tijdens dit evenement een cheque overhandigen van 2400 Euro.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2010
Gerrit Achterland
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief