LIEDEKERKE - Shop lokaal met eindejaar

C21

LIEDEKERKE - Shop lokaal met eindejaar

21d4152f-a1b3-443d-a7e3-f3de7886dbb4
Parfumerie Esthetiek Kaat
 

Het lokaal bestuur organiseert een eindejaarsactie bij de lokale handelaars van zaterdag 9 december 2023 tot en met maandag 15 januari 2024.

De actie is tweeledig. De digitale actie is een initiatief van de Provincie Vlaams-Brabant waar het lokaal bestuur aan deelneemt. Nadat je een aankoop deed bij een van de deelnemende handelaars, scan je de QR-code. Om in de databank terecht te komen, registreer je je e-mailadres. Na registratie maak je automatisch kans om te winnen. Per handelaar kan je de code 1 keer per dag scannen. De inwoners van de provincie met de meeste scans wint een e-bike. De inwoner met de meeste scans in onze gemeente wint een leuke winkelwagen, gevuld met heerlijke lokale producten.
Omdat niet iedereen vertrouwd is met het gebruik van een smartphone of apps, organiseert het lokaal bestuur daarnaast ook een papieren actie. Per aankoopschijf van 10 euro ontvang je 1 sticker. Heb je 10 stickers verzameld? Dan kan je je volle kaart inleveren in het gemeentehuis, het Vrijetijdshuis of bij 1 van onze deelnemende handelaars.
De lijst met deelnemende handelaars is te raadplegen op de website: www.liedekerke.be/eindejaarsactie.
Na afloop van de actie worden de winnaars geloot. Er zijn tal van mooie prijzen en cadeaucheques te winnen! De winnaars worden telefonisch verwittigd en mogen hun prijs komen afhalen tijdens de prijsuitreiking.
Joris Poppe, schepen van lokale economie: ‘Dit jaar is het nog interessanter om te kerstshoppen in Liedekerke. Met onze eindejaarsactie willen we de Liedekerkenaren en inwoners uit onze buurgemeenten aanmoedigen om de pakjes onder de kerstboom bij onze lokale handelaars te kopen. De actie loopt tot midden januar
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2023
Guido van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief