Eerste (!) eetfestijn VNJ LIEDEKERKE

C21

Eerste (!) eetfestijn VNJ LIEDEKERKE

Image1-2
 

Het is dan eindelijk zover, na een lange periode kan het VNJ van Liedekerke eindelijk zijn eerste eetfestijn organiseren. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 28 mei 2022 vanaf 17u in het Parochiehuis te Liedekerke. De snelgroeiende jeugdbeweging verwacht dan ook veel bezoekers en voor de jongsten is er een springkasteel. Waarschijnlijk heeft u hun sjorring met banners gezien op de Affligemstraat tussen de Fabriekstraat en de Papenbergstraat.

De eerste twee pogingen om het eetfestijn te organiseren zijn ondanks de bekende coronamaatregelen niet kunnen doorgaan. De voltallige leiding en het JSK (jongeren steunkomitee) kijken enorm uit naar de eerste editie. “Derde keer, goede keer” klinkt het bij de organisatie. Er zijn ook nog steeds kaarten te verkrijgen bij de leiding en JSK, maar ook de kaarten van de vorige edities zijn nog geldig. “We hopen naast de bekende gezichten ook veel nieuwe mensen te ontvangen die nieuwsgierig zijn naar onze vereniging” zegt de leiding.

Wat kunt u eten op dit feestelijk eetfestijn? Voor 15 euro kunt u uw buik vullen met de keuze uit een koninginnenhapje of stoofvlees met frietjes. Ook een aperitief is inclusief het bedrag! De jeugdbeweging hoopt jullie massaal te mogen verwelkomen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 mei 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief