Sinttocht wordt stilaan traditie in LIEDEKERKE

C21

Sinttocht wordt stilaan traditie in LIEDEKERKE

Logo

In 2020 organiseerde lokaal bestuur Liedekerke noodgedwongen een sinttocht, aangezien het sintfeest omwille van corona niet kon doorgaan. De sinttocht was meteen een voltreffer waar zowel jong als oud van genoten.

 

Twee jaar later zal, op 4 december voor de derde keer op rij, Sinterklaas met zijn pieten doorheen de straten van Liedekerke trekken. Paard en kar, mooi versierde wagens, kleurrijke pietenpakjes ... zullen de straten van Liedekerke vullen tussen 08.45 en 13.15 uur! De zotte pieten zullen de (brave) kinderen ook wat lekkers toegooien.

 

Onze grote kindervriend heeft al veel mooie tekeningen, lieve brieven en gekke knutselwerkjes ontvangen via de sintpostbus aan het Vrijetijdshuis (Warandestraat 22). Deze blijft hier zeker nog staan tot 6 december. Wil je liever jouw briefje afgeven tijdens de sinttocht, dan zullen onze pieten dat met veel plezier aan de sint overhandigen.

 

Ben je niet zo goed te been of een beetje ziek op 4 december, geen paniek. Je kan de sinttocht ook meevolgen via de livestream. Dit jaar doen we er zelfs een extraatje bij ... Je kan namelijk tijdens de sinttocht een berichtje insturen, dit zal dan onderaan het scherm verschijnen! Gewoon even de QR- code scannen of naar de website surfen.

 

Wil je weten waar sinterklaas allemaal langskomt? Kijk dan even op de website https://www.liedekerke.be/sinttocht. Hier vind je alle informatie terug.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 nov 2022
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 04 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief