Hulpfonds Brand In LIEDEKERKE

C21

Hulpfonds Brand In LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_hulpfonds_brand_foto_jacky_delcour

Het Hulpfonds Brand In Liedekerke gaat een aantal acties organiseren om Herman Cansse en zijn vrouw Linda Deneve te helpen die alles verloren toen hun huis vorige maand uitbrandde. Een overzicht:

Het Hulpfonds heeft al enkele keren gezinnen in Liedekerke geholpen nadat ze alles verloren in een woningbrand. “Ook nu weer wil het Hulpfonds geld inzamelen. Herman en Linda zijn alles kwijt dus willen we hen zeker helpen. Op de eerste oproep reageerden zestien mensen, intussen tellen wij al vierenzestig mensen, Liedekerkenaren en mensen uit andere gemeenten tot in het Leuven toe”.
 
“Ondertussen zijn er al veel reacties: Van materiële- tot vrijwilligershulp. In de week van 15 tot 21 maart zullen er omslagen, gesponsord door de internetkrant Editiepajot.com, in alle Liedekerkse brievenbussen worden gestoken. Rudy Van Saenen staat in voor de bedeling van deze omslagen. Op zaterdag 27 maart in de namiddag zullen tal van vrijwilligers deze omslagen met uw gift ophalen. OPGELET al deze vrijwilligers dragen een Badge met de logo van het Hulpfonds”.
 
Het Rode Kruis, afdeling Liedekerke, plaatste al een deel spaarpotten in verschillende winkels, en per verkochte sticker in Liedekerke tijdens de Rode Kruis Veertiendaagse staat het Rode Kruis 1 euro per sticker af aan het Hulpfonds. De actie van het Rode Kruis loopt van 29 april tot 13 mei”.
 
“Op 24 april pakt het Hulpfonds uit met een grote Mattentaartenverkoop en dit enerzijds in de voormiddag tijdens de wekelijkse markt en in de namiddag huis-aan-huis”
 
Het Hulpfonds Brand In Liedekerke doet ook een oproep aan vrijwilligers, de horeca, scholen, enz….om deze actie te steunen en mee te werken. Wie nog de handen uit de mouwen wil steken neemt best contact met het Hulpfonds:
of telefonisch 0475-58.46.56.
Storten kan op: 750-6394676-12  
Hulpfonds Brand In Liedekerke, Molenstraat-72 te 1770 Liedekerke.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2010
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief