LIEDEKERKE - Kinderoppassers gezocht

C21 Css

LIEDEKERKE - Kinderoppassers gezocht

Joke_antoin_foto_jacky_delcour

De Gezinsbond Liedekerke beschikt sinds kort weer over een volwaardige Kinderoppasdienst coördinatrice, die deze dienst (KOD) binnen onze afdeling zal coördineren en leiden. De verantwoordelijke voor deze dienst is thans: Mevrouw Joke Antoin (foto), Schelfhoutstraat, 59 in 1770 Liedekerke. E-mail: jantoin@hotmail.com  Tel.: 053/66.49.29 of 0495/62.64.47

De aanwinst van een nieuwe verantwoordelijke is zeker een troef voor onze afdeling en voor de leden van de Gezinsbond. Het vergroot het aantal algemene diensten die de Gezinsbond aan haar leden kan aanbieden.
Maar een dergelijke dienst staat of valt ook met de beschikbaarheid van jonge meisjes en jongens tussen 16 en 20 jaar op wie de KOD-verantwoordelijke beroep moet kunnen doen. Vandaar dat de Gezinsbond dringend op zoek is naar meisjes en jongens die kunnen opgeroepen worden om thuis bij de leden te gaan babysitten.
Zo kunnen jonge krachten op een aangename en leuke manier aardig wat zakgeld verdienen, vermits deze dienst betalend is. De enige voorwaarde is dat je gemakkelijk en verantwoordelijk met kinderen moet kunnen omgaan.
Een groot voordeel hierbij is, als de kinderoppasser gemakkelijk bereikbaar is via de telefoon (en/of GSM) of via email (en/of SMS) teneinde vlugger in te spelen op vraag en aanbod.
Babysitters, die zich geroepen voelen om in het kader van de Gezinsbond deze taak op zich te nemen, dienen dan ook onverwijld kontact op te nemen met de coördinatrice zoals hierboven vermeld.
De registratie van de KOD-prestaties is noodzakelijk voor de verzekering. Indien zich kandidaten aanbieden zullen we hun namen en adressen zo vlug als mogelijk mededelen via de krant van de Gezinsbond en aan onze leden binnen de afdeling. Niet leden van de Gezinsbond kunnen van deze dienst GEEN gebruik maken.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2008
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 27 jun 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 22 mei 2022

archief