LIEDEKERKE – Sportlaureaten en Sportpersoonlijkheid

C21

LIEDEKERKE – Sportlaureaten en Sportpersoonlijkheid

Editiepajot_liedekerke_sportlaureaten_foto_jacky_delcour__4_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sportlaureaten_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sportlaureaten_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sportlaureaten_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sportlaureaten_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sportlaureaten_foto_jacky_delcour__5_
Foto's © Jacky Delcour
 

Vrijdagavond werd de jaarlijkse huldiging van de Liedekerkse sportlaureaten georganiseerd, muzikaal opgeluisterd door Midlive. Naast de huldiging van tal van sportlaureaten werd Nick Triest er uitgeroepen tot de Sportpersoonlijkheid 2010.

Blonken uit in één of andere sporttak: De Valier die met 11 bewoners deel heeft genomen aan de Special Olympics. Anneleen De Backer, Helga Thomas, Nadine De Neyer, Paul Ferron, Jo Van Den Borre, Omar Ajouaoui, Michel De Witte, Geert Schelfhout, Martine D’Haens, Heinke De Ro, Anneleen De Backer, Nico en Yannick Van Roy, Tom Velleman, Isa Van der Meulen, Yani De Pauw, Inya Kestemont, Colin Swaelens, Jolien De Brabanter, Juan Del Barco, Amber Fostier, Valerie Clarysse, Sarah de Laet, Caroline Bailleul, Laurence Van der Steen, Caroline Bailleul, Liesbeth de Laet, WTC ’t Klieksken, PIOS- petanque, de winnaars van de Scholenveldloop. En Nick Triest is verkozen tot “Sportlaureaat 2010” en kreeg een cheque ter waarde van 500 euro.
Sportpersoonlijkheid 2010 motorcrosser Nick Triest: “Ik heb dit jaar eigenlijk na men tegenslagen nog een redelijk goed seizoen gekend. In het begin van het seizoen de eerste Grand prix in Bulgarije heb ik direct en mooi resultaat neergezet met een twaalfde plaats. Maar daar heb ik toen een voedselvergiftiging opgelopen en ben ik heel ziek geweest. En de week na Bulgarije was de tweede grandprix in Italië, en daar was ik zo ziek dat ik met 40 graden koorts heb gereden maar het niet mogelijk was om men reeks uit te rijden. Ik ben dat weekend toen vijf kg vermagert waardoor eigenlijk gans het seizoen er onder gelijd heeft. Ik was alles van fysiek kwijt en heb dus op het ganse seizoen niet zoveel meer in orde geweest. Maar toch heb ik altijd men best gedaan en is het nog redelijk goed gekomen. Men beste plaats is het wereldkampioenschap was een achtste plaats in de grand Prix van Lierop. De week erna heb ik in Italië mijn enkel gebroken in de trainingen op zaterdag en heb ik daar nog een gans weekend mee gereden met een gebroken enkel. In België ben ik terug Belgisch Kampioen geworden bij de Inters MX2. Ik heb ook de Europese cross der naties mee gereden en we hebben daar een tweede plaats behaald met team België. En dan was er ook de Coupe de l'avenir dat is ook een landencross onder de 21 jaar waar we met team België gewonnen hebben en waar ik ook de derde reeks won”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2010
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 04 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief