LIEDEKERKE - organiseert ‘Zomerschool 2008’ en is op zoek naar medewerkers

C21

LIEDEKERKE - organiseert ‘Zomerschool 2008’ en is op zoek naar medewerkers

Zomerschool_liedekerke_foto_editiepajot
 

De gemeente Liedekerke organiseert in augustus ‘Zomerschool 2008’, een initiatief dat ondersteund wordt door de Vlaamse Overheid. Minister Marino Keulen keurde hiervoor een subsidie goed van 3.000 euro.

Tijdens de Zomerschool krijgen 40 anderstalige kinderen uit de derde kleuterklas en het lager onderwijs gedurende 3 aansluitende weken een heus taalbad aangeboden.
De Zomerschool, van 11 tot 29 augustus, wordt geïntegreerd in de speelpleinwerking ‘Regenboog’.
Er zal dagelijks gewerkt worden aan taalstimulering via speelse activiteiten. Daarnaast kunnen de kinderen ook gewoon deelnemen aan de dagelijkse activiteiten van de speelpleinwerking. Op die manier kunnen de kinderen met het nodige zelfvertrouwen een goede start maken in het Nederlandstalig onderwijs. Tegelijk wordt ook hun integratie in de gemeente en in de samenleving versterkt.
Voor de begeleiding van deze Zomerschool zal een beroep gedaan worden op deskundige vrijwilligers, zoals studenten uit pedagogische richtingen of leerkrachten. Iedereen die zich aangesproken voelt om mee te draaien in deze zomerschool en speelpleinwerking, kan contact opnemen met de Dienst Cultuur, afdeling jeugd, Opperstraat 31, 1770 Liedekerke, tel. 053 64 55 92, e-mail jeugd@liedekerke.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2008
Jacky Delcour
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief