LIEDEKERKE - De Plesj Rockt

C21

LIEDEKERKE - De Plesj Rockt

De_plesj_rockt_liedekerke_foto_jacky_delcour__1_
 
De_plesj_rockt_liedekerke_foto_jacky_delcour
De_plesj_rockt_liedekerke_foto_jacky_delcour__2_
De_plesj_rockt_liedekerke_foto_jacky_delcour__3_
De_plesj_rockt_liedekerke_foto_jacky_delcour__4_
 

Om De Plesj Rockt – de vijfde editie 2008- op een gepaste manier in de verf te zetten nodigde het bestuur iedereen uit op het proeven van enkele gratis vaten Affligem. Dit in het tentencomplex op de parking van Gentini in de Nijverheidszone.

Aangezien De Plesj Rockt de voorbije jaren een stevige reputatie opgebouwd heeft, is het weer vol spanning uitkijken naar het programma voor 2008. Ondanks het nieuwe logo blijft het originele recept behouden: ook dit jaar hebben de organisatoren gestreefd naar een gevarieerde affiche, met een uitgebreid internationaal gezelschap.
Op vrijdag mikt De Plesj Rockt op jongeren (én alle jongeren van geest) met de lokale sensatie Orbis, de Britse punkers van Greenish Day, het wereldberuchte Nirvana Teen Spirit en The Red Hot Chili Bastards (met of zonder kous ?).
Zaterdag geeft het Brusselse Airplane de aftrap van een rijk gevulde avond met zowel The Police, The Beatles als Madonna in een akelig goed op het origineel lijkend jasje.
De Plesj Rockt 2008: Vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus, op de bekende locatie aan het gemeentehuis van Liedekerke. Ticketprijzen zijn € 7 in voorverkoop en € 10 aan de kassa. Voorverkoop start eind juni op diverse locaties en via de website. ( www.deplesjrockt.be ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2008
Jacky Declour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief