LIEDEKERKE - Start inschrijvingen Vakantiekampen Zomer 2011

C21

LIEDEKERKE - Start inschrijvingen Vakantiekampen Zomer 2011

Editiepajot_liedekerke_vakantiekmapen_zomer_2011_foto_gerrit_achterland

Net zoals de voorbije jaren organiseren de jeugd- en sportdienst van de gemeente Liedekerke hun jaarlijkse vakantiekampen. De inschrijvingen zijn gestart. Om de kwaliteit van de kampen te verzekeren en alles op een organisatorisch veilige manier te laten verlopen worden er maximum 20 kinderen per groep toegelaten. Snel inschrijven is dus de boodschap: First come, first served.

Met de vakantiekampen wil de gemeente Liedekerke een gevarieerd en kwalitatief goed onderbouwd vakantieaanbod aanbieden. Er werden opnieuw heel wat ludieke en originele thema’s uitgewerkt, die ervoor zorgen dat de kids zich snel zullen thuis voelen en naar hartenlust kunnen ravotten en spelen. De kampen worden georganiseerd voor kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar.
NIEUW! Vanaf volgend schooljaar voorziet de jeugddienst ook specifieke tieneractiviteiten tijdens de schoolvakanties voor de doelgroep van 12- tot 16- jarigen.
De activiteiten starten stipt om 08u30 en eindigen om 16u. Er is opvang voorzien ’s ochtends vanaf 07u en ’s avonds van 16u tot 18u. Kinderen dienen ten laatste om 18u afgehaald te worden. De activiteiten zelf gaan door in de gemeentelijke kleuterschool ‘Dol-fijn’ (Pamelsestraat 331 te Liedekerke) voor de kleuters van 2,5 tot 4 jaar. De overige groepen kunnen zich uitleven in de sporthal ‘Heuvelkouter’ (Sportlaan 2 te Liedekerke).
Tarieven
Er kan enkel per week worden ingeschreven.
Prijs per week:
•             Inwoner Liedekerke: €45 ; vanaf een tweede kind: €35
•             Inwoners naburige gemeenten: €100 ; vanaf tweede kind: €80
•             In de derde week van juli en augustus zijn er 4 in plaats van 5 speeldagen voorzien omwille van de nationale feestdag (21 juli) en Onze Lieve Vrouw Hemelvaart (15 augustus). Als jonge Liedekerkenaar betaalt men dan €36 ; vanaf een tweede kind €28. Voor kinderen van naburige gemeenten bedraagt het inschrijvingsgeld dan €80 ; vanaf een tweede kind €64.
•             Op basis van een sociaal-financieel onderzoek kan het OCMW individuele tussenkomsten toekennen. Houders van een vrijetijdskansenpas genieten eveneens een korting. Meer info hierover is te verkrijgen via het Sociaal Huis, telefonisch te bereiken op het nummer 053/64.55.51
Inschrijvingsmogelijkheden
 Men kan enkel vooraf inschrijven via volgende kanalen:
•        Via de gemeentelijke website: www.liedekerke.be
onder de rubriek ‘Formulieren’
•        Via het versturen van een email naar jeugd@liedekerke.be
•        Via de jeugddienst, tijdens de kantooruren telefonisch te bereiken op het nummer 053/64.55.92
 De infofolder kan digitaal geraadpleegd worden op de gemeentelijke website onder rubriek Jeugd – Vakantiekampen Zomer – Infofolder.
Meer informatie? jeugd@liedekerke.be  – 053 64 55 92.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2011
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief