LIEDEKERKSE Vakantiekampen zijn ongezien succes

C21

LIEDEKERKSE Vakantiekampen zijn ongezien succes

Vakantiekampen_p200

De Liedekerkse Vakantiekampen tellen nu reeds een recordaantal inschrijvingen. Momenteel staat de teller op 613 inschrijvingen, en zijn al 8 kampen volzet. Wie graag zijn bengel nog inschrijft, dient zich als de bliksem te wenden naar de Jeugd- & Sportdienst van Liedekerke.

Het succes is het gevolg van verscheidene factoren.
Door de goed uitgekiende promotiecampagne werd een groot deel van de inwoners bereikt. De ludieke infofolder werd verspreid via alle Liedekerkse scholen, en werd gepubliceerd in o.a. ons gemeentelijk infoblad Liedekerke Leest en intergemeentelijk infoblad 'Goeiendag', en er werd - nieuw sinds dit jaar! - ook gebruik gemaakt van het populaire mediakanaal Facebook en de supersympathieke internetkrant Editiepajot.com.
Met een uitgebreid en gevarieerd aanbod maken de Liedekerkse Vakantiekampen het de kids naar hun zin. De kinderen worden verdeeld over 5 leeftijdscategorieën, en elke week wordt er rond een bepaald thema gespeeld.
Zo zijn er onder meer volgende kampen: Sprookjeskamp, Straatartiesten, Iedereen Kunstenaar!, Circuskamp, Sportheldenkamp, Natuurkamp, ...
Bij alle kampen staat kwaliteit centraal. De Vakantiekampen zijn veel meer dan opvang alleen. De activiteiten, onder leiding van deskundige animatoren, lopen van 08.30 tot 16 uur. Daarbuiten is er opvang voorzien, 's ochtends vanaf 7 uur en 's avonds tot 18 uur.
Meer informatie? Inschrijven? Surf naar www.liedekerke.be  en ga een kijkje nemen bij Jeugd - Vakantiekampen Zomer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2011
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief