LIEDEKERKE - Cultuur voor de allerkleinsten

C21

LIEDEKERKE - Cultuur voor de allerkleinsten

Editiepajot_liedekerke_cultuur_voor_de_allerkleinsten_ingezonden_foto_if
De nieuwe kleren van de keizer (IF)
 

GC Warande en Jeugddienst Liedekerke pakken dit jaar uit met drie unieke kindertheatervoorstellingen.

Met dit originele en vernieuwende aanbod willen zij de cultuurparticipatie door kinderen en jongeren actief gaan stimuleren.
Op zondag 25 september houdt rondreizend Poppentheater Wortel halt in Liedekerke, om ons mee te nemen naar de wondere wereld van ‘Rosa-Marie’, een varkentje dat eigenlijk een kip zou willen zijn. Rosa-Marie is een sterk visuele voorstelling vol boerderijfratsen en kakelkippen.
In december laten getalenteerde Amaryllis Temmerman en Lore Dejonckheere ons genieten van hun gloednieuwe theaterproductie 'Vossenstreken'. Een fabelachtige voorstelling met een lach, soms met een pruilmondje, dan weer vrolijk dansend, een andere keer wat triest zingend. Jeugdtheater van de bovenste plank.
Op zondag 04 maart 2012 brengt Theater Droommolen 'De nieuwe kleren van de keizer’. Theater Droommolen liet zich inspireren door het bekende sprookje van Andersen en brengt een prachtige voorstelling over boefjes en smoesjes, over rijst en noedels, en over de el van links en de el van lechts.
De voorstellingen zijn één voor één pareltjes.
 Sinds dit jaar zorgt GC Warande ook na elke voorstelling voor randanimatie. Zo kunnen de ouders met een drankje gezellig nagenieten in onze cafetaria, terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.
Ook nieuw zijn de verjaardagsfeestjes. Vanaf volgend seizoen kunnen er verjaardagsfeestjes worden georganiseerd tijdens de familievoorstellingen.
Er wordt gezorgd voor voorbehouden plaatsen in de tribune, een fijn versierde tafel, randanimatie, verrassingen... gegarandeerd een beestig feestje.
Inschrijven
Vlug inschrijven voor is de boodschap, want het aantal zitjes is beperkt.
Inschrijven kan via de gemeentelijke website www.liedekerke.be  bij Formulieren, of door een mailtje te sturen naar jeugd@liedekerke.be  .
Uitgebreide informatie over de voorstellingen kan eveneens geraadpleegd worden via   de gemeentelijke website www.liedekerke.be  onder rubriek Jeugd - Familievoorstellingen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2011
Jacky Delcour
IF
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief