LIEDEKERKE – Workshop Jong Ge-Waag-d

C21

LIEDEKERKE – Workshop Jong Ge-Waag-d

Editiepajot_liedekerke_jong_gewaagd_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_jong_gewaagd_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 

De kersverse jeugdwerking van Kamer van Rhetorica De Waag – Liedekerke, Jong Ge-Waag-d, bestaat ongeveer een klein jaar en bracht al een succesvolle voorstelling op 19 maart in het Sint-Gabriëlinstituut te Liedekerke met ’t Cabaretbuffet. Tijdens deze avond werd ‘Jong Ge-Waag-d’ aan het grote publiek officieel voorgesteld. En bij die eerste voorstelling bleef het uiteraard niet. Jong Ge-waag-d wil er ook zijn voor jongeren die nog geen lid zijn.

Zo konden op 2 juli een 25-tal jongeren, tussen 10 en 18 jaar, kennis maken met theater tijdens een workshop, gegeven door Wouter Bruneel, een professionele acteur.
In de voormiddag leerden de jonge enthousiastelingen elkaar beter kennen tijdens kennismaking- en improvisatieoefeningen. Na een stevige lunch werden ze in groepjes verdeeld en werkten ze per groep rond dezelfde tekst. Later kreeg elk groepje de kans om op het grote podium te laten zien wat ze met die tekst deden. De resultaten waren verrassend, origineel en grappig! We kunnen echt spreken van een geslaagde dag … er zijn nog wel degelijk jongeren die creatief willen en kunnen zijn op een podium … dat is maar weer gebleken tijdens deze workshop! Voor herhaling vatbaar!
De volgende productie van Jong Ge-Waag-d is gepland op 12, 13 en 14 oktober 2012.
Wie wil meewerken aan deze productie en lid wil worden, kan zich inschrijven door te mailen naar jong.gewaagd@hotmail.be  of contact opnemen met Francis Gheysels via 0494/44 66 20.
Op ZONDAG 10 JULI neemt Jong Ge-Waag-d ook deel aan “Vlaanderen Feest” in het Pastoriepark te Liedekerke, waar er vanaf 14u ook mogelijkheid zal zijn om in te schrijven. Kom gerust eens langs voor meer informatie of om te genieten van een lekker streekbiertje aan democratische prijzen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2011
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief