LIEDEKERKE – Pieterjan vraagt uw mening over uw regionale zender

C21

LIEDEKERKE – Pieterjan vraagt uw mening over uw regionale zender

Editiepajot_liedekerke_pieterjan_schouppe_foto_jacky_delcour
Pieterjan Schouppe. - Foto © Jacky Delcour
 

Pieterjan Schouppe:  “Ik ben een student communicatiewetenschappen en in het kader van mijn thesis ben ik op zoek naar mensen die hun ongezouten mening willen geven over hun regionale zender. Ik wil daarbij te weten komen wat u precies vindt van uw regionale zender: Waarom kijkt u naar deze zender? Bent u tevreden met wat u te zien krijgt? Wat kan beter en hoe ziet u de zender evolueren in de toekomst?”

“Indien bovenstaande vragen uw interesse opwekken, neem dan contact op met pschoupp@vub.ac.be  . Samen met een tiental andere geïnteresseerden zullen we dan samen komen om een aantal visies te toetsen en samen een geanimeerd gesprek aangaan over uw regionale zender”
“De vrijgegeven informatie wordt anoniem opgenomen en geanalyseerd, met als doel een aantal beleidssuggesties voor uw omroep te formuleren. Daarnaast ben ik uiteraard bereid om zo nodig geïnteresseerden (met mijn bescheiden middelen) te vergoeden voor de nodige moeite. Hartelijke groeten en hopelijk tot binnenkort”, Pieterjan Schouppe.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jul 2011
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief