LIEDEKERKE – Takken, struiken en onkruid verhinderen voetpad

C21

LIEDEKERKE – Takken, struiken en onkruid verhinderen voetpad

Editepajot_liedekerke_onrkuid_bellemert_voetpad_foto_steven_walravens
Het onkruid palmt het voetpad in. Foto © Steven Walravens
 

Op de Pamelsestraat ter hoogte van het nummer 139 belemmeren takken, struiken en onkruid van een braakliggend stuk grond het voetpad. Voetgangers dienen er noodgedwongen het pad te verlaten.

Provincieraadslid en buurtbewoner Ben Bessemans (Vlaams Belang) heeft al verschillende keren de situatie aangeklaagd maar ieder jaar is het weer hetzelfde liedje.

 “Een voetganger die ter hoogte van het braakliggend stuk grond wil passeren, moet het voetpad verlaten. Dit kan via de parkeerstrook maar wanneer er wagens geparkeerd staan moet men de vrij drukke N207 op.”

Met de schoolpoorten die binnenkort terug openen hoopt Bessemans dat de eigenaar van het stuk grond en de gemeente Liedekerke hun verantwoordelijkheden opnemen. “

“Het voetpad wordt bijna dagelijks gebruikt door tientallen kinderen van de nabijgelegen school om naar het sportcentrum te gaan. Het is zelfs zo dat de schoolkinderen net voor de vakantie niet meer overstaken aan de verkeerslichten maar even verderop het zebrapad gebruikten om zo het verwilderde voetpad te vermijden.” aldus Bessemans

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 aug 2011
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief