LIEDEKERKE – Gemeentelijke kleuterschool Dol-fijn neemt actief deel aan voorleesweek

C21

LIEDEKERKE – Gemeentelijke kleuterschool Dol-fijn neemt actief deel aan voorleesweek

Editiepajot_liedekerke_voorleesuurtje_dolfijn_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_voorleesuurtje_dolfijn_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_voorleesuurtje_dolfijn_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_voorleesuurtje_dolfijn_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 

Van 18 tot 27 november is het Voorleesweek. De Voorleesweek is een jaarlijks terugkerende campagne die volwassenen wil aanmoedigen om vaker voor te lezen aan kleine en grote kinderen. Samen met kinderen in boeken kijken en voorlezen, stimuleert niet alleen de taalontwikkeling maar betekent ook plezier voor kinderen en volwassen. Het is een moment van gezellig en intiem samenzijn.

Gedurende de voorbije schoolweek werden ook de kleuters van de gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn ondergedompeld in een wondere wereld vol boekenplezier.
Om de Voorleesweek op een leuke manier af te sluiten, werd er voor de eerste keer een voorleesuurtje georganiseerd. Vandaag, vrijdag 25 november, werden alle mama’s, papa’s, grootouders, tantes, … uitgenodigd om samen met hun (klein)kind en enkele van hun vriendjes te komen voorlezen.
Het werd een knus en gezellig uurtje met de bedoeling er voor te zorgen dat zowel de kleuters als hun gezinsleden de voorleeskriebels helemaal te pakken krijgen.
Op woensdag 30 november stelt de Gemeentelijk kleuterschool Dol-fijn haar klasjes open voor de kindjes die bijna naar school mogen en die het schooltje beter willen leren kennen. Je bent er welkom tijdens het “Open-klas-uurtje” op woensdag 30 november van 9 tot 10 uur. De gemeentelijke kleuterschool Dol-Fijn is gelegen aan Pamelsestraat 331.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2011
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief