LIEDEKERKE – Sjokola zette zijn deuren open

C21

LIEDEKERKE – Sjokola zette zijn deuren open

Editiepajot_liedekerke_sjokola_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sjokola_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sjokola_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sjokola_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sjokola_foto_jacky_delcour__4_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_sjokola_foto_jacky_delcour__5_
Foto's © Jacky Delcour
 

De Dag van de Ambachten is een evenement dat je nu al voor de zesde keer meevoert naar de ateliers van onze Belgische ambachtslieden. Honderden ambachtslieden in heel België hebben zondag hun deuren wagenwijd open gezet. Zo ook Sjokola in Liedekerke.

Als kersvers chocolademaker in Liedekerke zette ook Sjokola zijn deuren open. “Je kon op ontdekking komen in ons atelier en zien hoe wij onze lekkernijen klaar maken. Aanschuiven was de boodschap. Niet minder dan 97 personen in groepjes van 8 schoven aan om de ganse uitleg te volgen van aan de cacaonoten tot aan de lekkere pralines en proeven was er natuurlijk ook bij. Alle pralines worden in ons eigen atelier met de beste ingrediënten en veel liefde voor het product gemaakt. Wij maken ook holgoedfiguren (Sint, Valentijn, Pasen,...) ook specialiteiten zoals orangettes en studentenhaver bereiden we ter plaatse”.
Workshops
We bieden een basisworkshop aan, waarop je vrij kan inschrijven (data zie borden in de winkel of op onze website). Vanaf een groepje van 4 personen kan je natuurlijk ook zelf een datum naar keuze voorstellen. Wij bieden ook regelmatig thema workshops aan, waarbij we bijkomend thema figuren maken in marsepein of chocolade (bv rond Valentijn, Pasen, Moederdag, Sinterklaas of Kerstmis) Workshops duren ongeveer 2u30 tot 3u00. En kosten 40€ per persoon (wat je maakt, mag je natuurlijk meenemen naar huis).
Kinderworkshops
Een origineel verjaardagsfeestje! Kom met maximum 7 vrienden (en mama of papa) naar onze kinderworkshop (vanaf 8 jaar). We leren schrijven met chocolade, maken lekkere lolly's en een exclusief tablet. Indien gewenst leren we je ook een eenvoudig marsepeinfiguur maken (hond, beer,...) als tussendoortje bieden we ook graag een drankje en een pannenkoek aan. Deze kinderworkshop duur ongeveer 2u30 en kost 10€ per deelnemend kind. (minimum 5 kinderen)
Gepersonaliseerde artikelen
Op zoek naar een leuk geschenk (geboorte, communie, huwelijk). Wij kunnen mooie, originele en gepersonaliseerde verpakkingen aanbieden. Vilten boxen, blikken doosjes,... Interesse, kijk zeker eens in onze cataloog, met mogelijkheden. (hou wel rekening met een leveringstermijn van minimum 2 weken) We kunnen ook steeds mooie geschenkmanden samenstellen naar uw wens en budget. Ook chocolade bonbonières kunnen wij aanbieden (op aanvraag) Foto- en logopralines Een foto afdrukken op chocolade? Het kan! Wij kunnen jouw lievelingsfoto op een praline of tablet afdrukken. Ook afdrukken op 'hostiepapier' om bijvoorbeeld op een marsepein bodem te leggen kunnen wij aanbieden. Enkele prijs voorbeelden: 18 pralines = 18€ (te bestellen per 18 of een veelvoud). Dit alles kan natuurlijk ook in combinatie met de gepersonaliseerde artikelen.
Op zoek naar iets speciaals of zit je nog met een vraag? www.sjokola.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 feb 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief