LIEDEKERKE – Unieke ijsshow

C21

LIEDEKERKE – Unieke ijsshow

Editiepajot_liedekerke_verslag_ijsshow_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_verslag_ijsshow_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_verslag_ijsshow_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_verslag_ijsshow_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_liedekerke_verslag_ijsshow_foto_jacky_delcour__4_
Foto's © Jacky Delcour
 

Vrijdag, zaterdag en zondag presenteerde Kevin Van der Perren voor de vijfde keer al “Ice Fantillusion”, een groots schaatsevenement in België waar de meest getalenteerde Belgische schaatsers van alle leeftijden en categorieën aan mee doen.

Deze unieke ijsshow werd opgericht in 2007 door Belgisch meest befaamde schaatser Kevin Van der Perren en zijn vrouw de Britse kampioene Jenna McCorkell.
Iedere show, een organisatie van de vzw Ice Fantillusion, kon op een volle tribune rekenen. Elk jaar neemt de show u mee in een verrassend avontuur. Dit jaar vierde Ice Fantillusion haar jubileum, de vijfde editie, en daarom werd er een gezellig feest gebouwd onder het thema ‘Celebrations’. Deze spetterende verjaardagsshow nam ons mee in stijl langs de verschillende feestdagen die het ganse jaar door te vinden zijn.
Sinds het begin van het avontuur heeft Ice Fantillusion steeds op de steun mogen rekenen van enkele nationale en internationale gasten zoals Brits kampioen kunstschaatsen Elliot Hilton, kunstschaatsers Vicky Ogden en David Richardson, Alex Wilde, Russische topschaatsers Zaldua /Suchanov, enz. Naast dit alles is het ook het harde werk van bijna honderd vrijwilligers.
Live zang, grappige en leuke acts voor kinderen, acrobaten op het ijs, schaatsers met vuur, dans en de schitterende effecten van verlichting en geluid verzorgd door de firma Splendit uit Liedekerke, zijn enkele voorbeelden van verrassende elementen die Ice Fantillusion aan het traditionele schaatsen heeft toegevoegd. Een waar theater op het ijs.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 01 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief