LIEDEKERKE - Christoff en zijn "Zeven Zonden"

C21

LIEDEKERKE - Christoff en zijn "Zeven Zonden"

Editiepajot_christoff_foto_roger_mortelmans__3_
 
Editiepajot_christoff_foto_roger_mortelmans
Editiepajot_christoff_foto_roger_mortelmans__2_
 

"Zeven Zonden" het zevende album van Vlaams schlagerzanger Christoff uit Liedekerke werd op een heel toepasselijke locatie voorgesteld. In een religieuze sfeer werd de pers, de genodigden en de fans door monniken verwelkomd in het befaamde klooster Sint-Jansberg in Zelem.

Met kaarsen en de geur van wierook begon de voorstelling. Toen de monniken, waaronder ook Christoff, hun pij afgooiden kwam de avond echt op gang. Het concert van de 32-jarige zanger kende veel succes bij de talrijk opgekomen fans, waarvan er velen echt uit de bol gingen.
Enkele BV's, waaronder Kathleen Aerts van K3, Frank Galan (en echtgenote), Luc Steeno, Wim Soutaer, Dean en Yves Segers kwamen hun collega aanmoedigen.
De CD "Zeven Zonden" klinkt fantastisch. In tegenstelling tot vorige Cd’s heeft Christoff heel wat songteksten voor zijn rekening genomen.
Het gaat de sympathieke zanger wel voor de wind, want ook het buitenland lonkt. Voor Kock Universal (Duitsland) mag hij een gloednieuw Duitstalig album opnemen.
De full CD "Zeven Zonden" is verkrijgbaar vanaf 11 juli bij de platenboer.
Op zaterdag 12 juli geeft Christoff in het Casino van Middelkerke het startschot voor zijn "Zeven Zonden Concerttour" die in het najaar 2008 en voorjaar 2009 in Vlaanderen zal lopen.
 
website: www.christoff.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2008
Hilda Renders
Roger Mortelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief