LIEDEKERKE - Vakantieopvang Maantje groot succes

C21

LIEDEKERKE - Vakantieopvang Maantje groot succes

Editiepajot_liedekerke_breugelkind_foto_jacky_delcour__1_
 
Editiepajot_liedekerke_breugelkind_foto_jacky_delcour
 

Sinds de opstart van het Maantje in Liedekerke sinds 3 september gaat het aantal kinderen dat opgevangen wordt steeds in stijgende lijn. Tijdens de vakanties barst het Maantje werkelijk uit zijn voegen. Tal van kinderen moeten worden doorverwezen naar het Maantje in Ternat.

Een sterk en gevarieerd activiteitenaanbod georganiseerd door onze enthousiaste opgeleide medewerkers van het Maantje in Liedekerke staat aan de basis van deze kwalitatieve werking.
 
Tijdens de vakantieweken worden er tal van activiteiten georganiseerd rond werelddelen en landen. Zo werden ook belangrijke bezienswaardigheden zoals het Atomium, de Eiffeltoren, enz.,  op schaal nagemaakt. Zowel voor de kleuters als voor de lagere schoolkinderen staan er zowel knutselactiviteiten als bewegingsspelletjes op het programma.
 
Het Cko ’t Breugelkind vzw is gestart met een eigen sportplaneet. Dit project wil kinderen stimuleren tot meer beweeglijkheid. Een team van bachelors lichamelijke opvoeding organiseert binnen de diensten naschoolse opvang van ’t Breugelkind dagelijks sport- en bewegingsactiviteiten. Deze sportplaneet kadert ook in het project ‘Gezonde voeding en beweging’ van de Koning Boudewijnstichting waarvoor de initiatieven voor buitenschoolse opvang ‘de Maantjes’ een  prijs mochten ontvangen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jul 2008
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief