N-VA LIEDEKERKE

C21

N-VA LIEDEKERKE

Editiepajot_liedekerke_verkiezingen_nv-a_liedekerke_in_gezonden_foto
(ingezonden foto)
 

Ook NV-A Liedekerke maakte haar lijst bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober, een lijst met als lijsttrekker Johnny De Brabanter, voorzitter van het OCMW van Liedekerke.

Onder het motto ‘De kracht van verandering’ stapt de N-VA in gans Vlaanderen naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. De N-VA staat als enige partij borg voor de veranderingen. Deze zijn niet alleen nodig op federaal vlak, ook in de gemeenten en provincies wordt het hoog tijd dat er nagedacht wordt over een ander beleid. Vanuit het OCMW van Liedekerke kreeg de N-VA alvast de kans om aan te tonen dat ook wij bekwame mensen hebben en dat besturen géén privilege is van de traditionele partijen en politieke dynastieën. Daarom bieden wij de Liedekerkse kiezer dé kans om dit signaal mede te ondertekenen en massaal én in vertrouwen te stemmen voor onze N-VA-lijst, aangevoerd door Johnny De Brabanter, uittredend OCMW-voorzitter en schepen. Johnny wordt hierbij gesteund door een gemotiveerde ploeg Liedekerkenaren met Berdien Van den Abeele (25) op de tweede plaats. De N-VA stapt ongebonden naar de kiezer. Die heeft het laatste woord, zoals dat hoort in een democratie.
1 Johnny De Brabanter, 2 Berdien Van Den Abeele, 3 Piet Van den Borre, 4 Lander Van Leuven, 5 David Van den Borre, 6 Debora De Wint, 7 Kristof Meyts, 8 Mieke Gijs, 9 Agnes Gheysels, 10 Kasper Daem, 11 Sonja De Leeuw, 12 Steven De Leeuw, 13 Annemie Cobbaert, 14 Nadine Baeyens, 15 Patricia Pierret, 16 Herman Jacques, 17 Valèrie Demol, 18 Willem De Craim, 19 Annemie Timmermans, 20 Erik De Backer, 21 Frans Van den Borre, 22 Els Grootaers, 23 Gunther Bockstal.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2012
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 mei 2024
Guido van Cauwelaert | 08 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 05 dec 2023

archief